Ο δημοσιογράφος Δημήτρης Μάρκος, ήταν καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο «The 2night Show» το βράδυ της Τετάρτης.

Ο γνωστός δημοσιογράφος περιέγραψε στην εκπομπή, το παρ’ ολίγον ατύχημα που του άλλαξε τη ζωή, και εξομολογήθηκε πως θεωρεί ότι ζει από θαύμα.

Κάνοντας τον προσωπικό του απολογισμό, εξηγεί γιατί πιστεύει ότι υπήρξε καλύτερος ρεπόρτερ, παρά παρουσιαστής.

Αναφέρθηκε όμως και στην αγαπημένη του σύζυγο που στάθηκε σαν βράχος στην οικογένειά τους, αλλά και στα δύο τους παιδιά, τα οποία λατρεύει.

«Από την πρώτη δημοτικού όλοι με φώναζαν Μάρκο. Όταν έπαιξα στους “Δυο ξένους” παρουσίαζα την εκπομπή "Αληθινές Ιστορίες" απέναντι στον Ανδρέα Μικρούτσικο. Η πρώτη εκπομπή που δούλεψα ως ρεπόρτερ ήταν του Νίκου Κακαουνάκη.

Είμαι παντρεμένος με την Ελένη από το 1998 αλλά είμαστε μαζί από το πανεπιστήμιο, σχεδόν 31 χρόνια. Αν δεν είχα την Ελένη δεν θα μπορούσα να είμαι ήρεμος σε κάθε επαγγελματικό μου βήμα. Ο βράχος του σπιτιού μας είναι η γυναίκα μου.

Στη δεύτερη εγκυμοσύνη της γυναίκας μου περάσαμε δύσκολα. Ήμασταν συνέχεια στο γιατρό. Μετά τη γέννα πήγα με τους γιατρούς στο Ρέμο και διασκέδασα και την πήρα τηλέφωνο 5 η ώρα το πρωί.

Ανέβηκα στην πίστα και έκλαιγα στην αγκαλιά του Αντώνη. Οι άνθρωποι που δίνουν αγώνα για να κάνουν ένα παιδί, να ξέρουν ότι αξίζει τον κόπο.

Είμαι ευτυχισμένος στα 50 μου χρόνια. Το μόνο που θέλω τώρα είναι να έχω χρόνο να κάνω μερικά ταξίδια. Ως ρεπόρτερ ήμουν πάντα καλύτερος απ΄ ότι παρουσιαστής. Δε χαλάρωνα. Δεν το απολάμβανα όπως εσύ» είπε ο Δημήτρης στο Γρηγόρη.

Μάλιστα εκμυστηρεύτηκε και ότι κινδύνεψε η ζωή του.

«Σταμάτησα την πρωινή εκπομπή επειδή πήγα να σκοτωθώ. Έκανα εκπομπή στις 5 το πρωί. Είχε ψιλόβροχο στην Κηφισίας, με παίρνει ο ύπνος, βλέπω ξαφνικά το κόκκινο, παίρνει το αμάξι 10 σβούρες και τελικά βγαίνω στον δρόμο και λίγο μετά βρίσκομαι στο μικρόφωνο του Real.

Είχα κοιμηθεί στη μία και ξύπνησα 4. Με πήρε ο ύπνος στο τιμόνι. Έζησα από θαύμα. Δεν έχω ξαναδεί πιο “παντελονάτο” άνθρωπο, εργοδότη και επαγγελματία σαν τον Νίκο Χατζηνικολάου».