Ο Νίκος Βουρλιώτης έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και την Όλγα Τσαουσέλου, όπου μίλησε για τη νέα ραδιοφωνική του εκπομπή, για τα άσχημα σχόλια που έχει δεχθεί, ενώ παραδέχθηκε ανοικτά πως και ο ίδιος έχει ασκήσει bullying στο παρελθόν.

«Επανέρχομαι για να ξαναβάλω τη μουσική στη θέση της. Αγαπώ την τζαζ και την κλασική μουσική, κυρίως όταν οδηγώ.

Την κόρη μου δεν την κοιμίζω με μουσική, δεν κοιμάται, με κοιμίζει εκείνη. Σαν μπαμπάς είμαι ενθουσιασμένος, χαρούμενος πολύ και αρκετά πιο υπεύθυνος από πριν.

Η γυναίκα μου το τελευταίο χρονικό διάστημα δεν με κοιτάει. Έχουν αλλάξει πολλά πράγματα στην καθημερινότητα των ζευγαριών λόγω του εγκλεισμού», είπε αρχικά ο Νίκος Βουρλιώτης.

Μιλώντας για τις άσχημες συμπεριφορές και σχόλια που έχει δεχτεί ως καλλιτέχνης, ο Νίκος Βουρλιώτης σημείωσε ότι «είναι κακό να διαβάζεις κάτω από ένα τραγούδι κατάρες», ενώ παραδέχθηκε πως «έχω κάνει bullying.

Τότε που το κάναμε, όλοι όσοι το κάναμε, δεν ξέραμε τι σημαίνει αυτή η λέξη, όπως και δεν μας είχε πει κανείς πόσο ευαίσθητη λεπτομέρεια είναι αυτή.

Μεγαλώσαμε σε μια άλλη εποχή και χωρίς να σημαίνει ότι έχουμε ελαφρυντικά γι’ αυτό, έχουμε φερθεί απαξιωτικά, κοροϊδευτικά σε τρίτους».

«Μου έκαναν πρόταση για το Survivor αλλά δεν πήγα γιατί δεν αισθάνομαι ότι μπορώ ούτε θέλω να συμμετέχω σε ένα τέτοιο project», είπε ακόμα ο Νίκος Βουρλιώτης.