Ο κοροναϊός έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας τον τελευταίο χρόνο αλλάζοντας ριζικά την καθημερινότητά μας ενώ όλο και περισσότεροι είναι εκείνοι που νοσούν από τον ιό.

Τα θετικά κρούσματα το τελευταίο διάστημα παραμένουν σε αρκετά υψηλά επίπεδα. Από τον ιό αυτό δεν έχει καταφέρει να ξεφύγει ούτε η ελληνική showbiz αφού δεν είναι λίγοι οι εγχώριοι σταρ που από την αρχή της πανδημίας έχουν νοσήσει.

Ανάμεσα σε αυτούς πλέον είναι και η σύζυγος του Γιώργου Χρανιώτη, Γεωργία Αβασκαντήρα με τον 1.5 ετών γιο τους.

Την αποκάλυψη έκανε η ίδια η Γεωργία μέσω μιας ανάρτησης που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram λέγοντας πως τα συμπτώματα και τον δυο είναι ήπια και συμβουλεύοντας τους ακόλουθούς της να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

«Η άνοιξη έρχεται όπου και να είσαι για να σου δώσει δύναμη να ονειρευτείς ξανά ακόμη και αν τη βλέπεις από το παράθυρο σου στέλνουμε δύναμη σε όλους που νοσούν από Covid και ευχόμαστε ήπια συμπτώματα όπως έχουμε και εμείς (μαμά και γιος) και ελπίζουμε να συνεχίσει έτσι και να ξαναρχίσουμε τα φιλιά και τις αγκαλιές, μείνετε ασφαλείς και υγιείς όσο μπορείτε παιδιά και αν πιστεύετε ότι προσέχετε ήδη πολύ μπορείτε και περισσότερο» έγραψε.

Τέλος, να θυμίσουμε πως πρόσφατη συνέντευξή του ο ηθοποιός σε είχε αποκαλύψει ότι και ο πατέρας του είχε νοσήσει από κοροναϊό λίγες μόλις ημέρες πριν φύγει από τη ζωή.