Μπρα ντε φερ
Μπρα ντε φερ Δημήτρης Τάκης Χριστίνα Κοραή
783a2737_1
Lifestyle

Συγκινεί η Μπάρκα: Ο Χρήστος... είναι ο γονιός που κάθε παιδί εύχομαι να έχει

Η οικοδέσποινα του “Πάμε Δανάη” έχει ιδιαίτερη αδυναμία στον γνωστό ηθοποιό, καθώς τον θεωρεί δεύτερο μπαμπά της και μάλιστα, στη σημερινή εκπομπή δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της, όταν έγινε αναφορά στο πρόσωπό του.

Μία πολύ ξεχωριστή ημέρα είναι η σημερινή για τη Δανάη Μπάρκα, καθώς ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης έχει τα γενέθλιά του. Η οικοδέσποινα του “Πάμε Δανάη” έχει ιδιαίτερη αδυναμία στον γνωστό ηθοποιό, καθώς τον θεωρεί δεύτερο μπαμπά της και μάλιστα, στη σημερινή εκπομπή δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της, όταν έγινε αναφορά στο πρόσωπό του.

Θέλοντας να του ευχηθεί και δημόσια, η Δανάη Μπάρκα δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα συγκινητικό κείμενο για τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη, περιγράφοντας όλα όσα της έχει προσφέρει από παιδί έως σήμερα. Οι δυο τους συνδέονται από μια σχέση βαθιάς αγάπης.

«Γενέθλια. Ο Χρήστος μου. Πιο πολύ χαίρομαι εγώ για τα γενέθλια του παρά εκείνος κάθε χρόνο. Ευγνωμονώ την τύχη μου (Ε και την μαμά μου λίγο) που έφεραν στον δρόμο μου έναν άνθρωπο να μεγαλώσουμε μαζί. Να μάθουμε μαζί. Να εξελιχθούμε μαζί. Να αγαπήσουμε μαζί. Να πάθουμε μαζί. Να γινόμαστε καλύτεροι μαζί. Ο Χρήστος μου είναι το ωραιότερο δώρο που θα μπορούσε να με βρει. Είναι ο «γονέας» που κάθε παιδί εύχομαι να έχει, για να του μάθει να αγαπάει, να σέβεται, να είναι δίκαιο, και να παλεύει για το καλό όλων.

Πάντα τις σκανταλιές τρέχω να τις εκμυστηρευτώ εκεί, και νιώθω ότι δεν θα «κριθώ»,νιώθω ελεύθερη να μοιραστώ τα πάντα γιατί ο Χρήστος μου είναι η αγκαλιά που διακριτικά θα στέκει πάντα ανοιχτή να ακουμπήσω ότι με προβληματίζει χωρίς δισταγμό και γνωρίζοντας πάντα ότι θα με βοηθήσει χωρίς να παρέμβει. Αυτό θα πει ευτυχία. Αυτό εύχομαι κάθε άνθρωπος να ζει στην δίκη του οικογένεια… πλήρη αποδοχή, απέραντη αγάπη και κατανόηση».