Ανανεωμένη και με φρέσκο τραγούδι «κυκλοφορεί» η Μαρία Καρλάκη, που γυρίζει σελίδα και αφήνει πίσω της όσα την πόνεσαν.

Το «Κάτι δεν κάναμε καλά», το οποίο κυκλοφορεί από τη Heavenmusic, είναι ένα τραγούδι σε μουσική Γιάννη Ζουγανέλη και στίχους Ηλία Φιλίππου με τη μελωδική φωνή της Μαρίας Καρλάκη, που θα σας παρασύρει από το πρώτο άκουσμα. Πρόκειται για μια συνεργασία δύο καταξιωμένων καλλιτεχνών με ένα μοναδικό αποτέλεσμα, σε λάτιν ρυθμούς.

Η γοητευτική τραγουδίστρια, έχοντας τη διάθεση και τους στόχους για νέα βήματα που θα την οδηγήσουν στην επιτυχία, μιλάει στην «On Time» για τη συνεργασία της με τον Γιάννη Ζουγανέλη και τον Ηλία Φιλίππου, ενώ αποκαλύπτει τη βία που δέχτηκε και τις απειλές από πρώην σύντροφό της.

Νέο τραγούδιγια σένα με τίτλο «Κάτι δεν κάναμε καλά». Πώς αισθάνεσαι;

Θα σου πω ότι πιστεύω πως κάτι κάνανε πάρα πολύ καλά ο Γιάννης Ζουγανέλης και ο Ηλίας Φιλίππου! Κι είμαι πιο συγκροτημένη και πιο ευτυχισμένη από ποτέ και για αυτή τη συνεργασία, γιατί αυτό που βλέπετε είναι μόνο η αρχή!

Πώς νιώθεις για τη συνεργασία σου με τον Γιάννη Ζουγανέλη και τον Ηλία Φιλίππου;

Είναι η πρώτη φορά που συνεργάζονται οι δυο τους και νομίζω ότι τους ταιριάζει. Με τον Ηλία βέβαια έχουμε συνεργαστεί ξανά, αλλά η σύμπραξη των δύο αυτών ογκόλιθων της ελληνικής δισκογραφίας είναι κάτι το ανεπανάληπτο!

Πόσο σε έχει επηρεάσειτο lockdown; Αντιμετώπισες οικονομικές δυσκολίες, όπως αρκετοί συνάδελφοί σου;

Το δικό μας επάγγελμα είναι αυτό που έχει καταπονηθεί περισσότερο απ’ όλακαι δυστυχώς θα αργήσει ακόμα να επανέλθει. Εγώ πιστεύω ότι κάπου μέσα στον Οκτώβριο θα μπούμε σε κλειστούς χώρους για να τραγουδήσουμε. Οι δυσκολίες είναι πάρα πολλές, δεν αφορούν μόνο το οικονομικό μέρος, αλλά και το γεγονός πως σαν καλλιτέχνες δεν κάνουμε τίποτα… πρέπει κάπου να δώσουμε ψυχή και αυτό δεν υπάρχει.

Στο παρελθόν δέχτηκες σωματική βία από πρώην σύντροφό σου και είχες μιλήσει. Όμωςδέχτηκες και αρνητικά σχόλια…

Ήταν πριν από δύο χρόνια,αλλά τότε δεν ήταν έτοιμος ο κόσμος για να ακούσει και μάλιστα, όταν είχα μιλήσει, πάρα πολύ γνωστοί μου μου επιτέθηκαν και μου είπανε «για ποιο λόγο μιλάς;». Μάλιστα, δεν είχα αναφέρει όνομα, ενώ προσπάθησε και ο ίδιος να με τρομοκρατήσει μέσω κοινών γνωστών. Τότε είχε βγει ηΙωάννα Μπέλλα και είπε ότι ένα χαστούκι να φάει γυναίκα πού και πού δεν πειράζει. Έπρεπε να πάρω το βήμα, έπρεπε να μιλήσω για τις γυναίκες, για όλους εμάς που περνάμε αυτόν το γολγοθά.

Σου ήταν δύσκολο να το αντιμετωπίσεις;Τι ακριβώς συνέβη;

Δυστυχώς, τέτοιοι άνθρωποι έτσι λειτουργούν - δενσυμβαίνει μία φορά και τελείωσε. Είναι πολύ δύσκολομια γυναίκα να φύγειόταν έχει γίνει ήδη υποχείριό τους πολύ καιρό πριν φτάσουμε σε αυτό το σημείο… Εγώ αναγκάστηκα να βρεθώ και στο νοσοκομείο με τραύματα σε όλο μου το σώμα… Όμως φοβήθηκα τότε να κάνω μήνυση. Ήταν διαφορετικά… φοβόμουν για τη ζωή μου. Τώρα υπάρχει μεγάλη στήριξηστα θύματα.Αισθάνομαι δικαίωση και χαρά,με το «metοo»βρέθηκε ένας δρόμος ώστε να ακουστούν όλααπό τον υπόλοιπο κόσμο χωρίς χλευασμό.

Σκέφτεσαι το γάμο;

Γάμος; Θεωρείς ότι υπάρχει πλέον ο θεσμός του γάμου; Δυστυχώς, επειδή πιστεύω πάρα πολύ σε αυτόν το θεσμό,δεν θέλω να κάνω γάμο, γιατί δεν υπάρχει όπως τον ξέρω εγώ από την οικογένειά μου και προτιμώ να κάνω ένα παιδί με κάποιον φίλο μου,κάποιον κολλητό μου και κάποιον πρώην μου που είμαστε καλά και να είναι όλα τακτοποιημένα. Έτσι, το παιδί θα μεγαλώσει σε πιο υγιές περιβάλλον από το να παντρευτείς και να χωρίσεις - δεν θεωρώ ότι τα ζευγάρια πρέπει να χωρίζουν. Κι επειδή πλέον αυτό δεν μπορεί να γίνει στη σημερινή κοινωνία, δεν πιστεύω στο θεσμό του γάμου πια.