Κάθε δεύτερη Κυριακή του Μαΐου είναι η Γιορτή της Μητέρας, μια μέρα αφιερωμένη στη μητέρα και τη μητρότητα.

Την ιδιαίτερη αυτή ημέρα, η Μαρία Καρλάκη επέλεξε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς ακολούθους της μια πολύ ευχάριστη είδηση.

Η τραγουδίστρια ανέβασε στο Instagram δύο φωτογραφίες της από τη Ρώμη, όπου βρίσκεται, και ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της, επιβεβαιώνοντας την «ΟΝ time», που είχε αποκαλύψει τα ευχάριστα πριν από τρεις εβδομάδες. Αμέσως οι followers της τραγουδίστριας έσπευσαν να της στείλουν τις ευχές τους.

«Η σημερινή μέρα για εμένα πάντα ήταν η πιο στενόχωρη από το 2005 και μετά που έχασα τη μανούλα μου, κλεινόμουν σε μένα και το περνούσα μόνη μου, με τις σκέψεις και τη νοσταλγία μου, χωρίς να ξέρει κανείς τπτ... Σήμερα λοιπόν αποφάσισα να είμαι χαρούμενη, γι’ αυτό και έκανα ένα ταξίδι για μένα και μόνο για μένα!!!

Ειδικά με τη δεύτερη φωτογραφία, θέλω να σας πω ευχαριστώ για τις ευχές σας! Η συγκίνησή μου δεν περιγράφεται! #happymothersday to me λοιπόν!» έγραψε η Μαρία Καρλάκη, την οποία βλέπουμε στη δεύτερη φωτογραφία να κρατάει τη φουσκωμένη κοιλίτσα της. Να θυμίσουμε ότι η Μαρία Καρλάκη είναι ζευγάρι με τον επιχειρηματία Θωμά Νικολαΐδη, ο οποίος ζει και δραστηριοποιείται στην Κοζάνη.

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «On Time» στις 16/05/2023