Τα «στοιχεία» που «προδίδουν» τη σχέση της Μαίρης Συνατσάκη με τον Ίαν Στρατή αρχίζουν να γίνονται ολοένα και περισσότερα. Οι φήμες για ένα μεταξύ τους ειδύλλιο ξεκίνησαν, όταν ο γάτος του νεαρού τραγουδιστή εμφανίστηκε κατά λάθος σε ένα βίντεο της Μαίρης Συνατσάκη.

Η ίδια, σε ερωτήσεις που της έγιναν, απέφυγε να δώσει μια σαφή εξήγηση, λέγοντας μάλιστα πως όταν έρθει η ώρα θα τα πει όλα. Ωστόσο λίγες ημέρες μετά, οι χρήστες του instagram ανακάλυψαν πως Μαίρη και Ίαν εμφανίστηκαν τον περασμένο Δεκέμβριο σε ποστ τους να φορούν την ίδια μπλούζα ενώ σήμερα, μέσα από τη «Φωλιά των Κου-Κου» είδαμε ακόμη μια σύμπτωση.

Η Μαίρη Συνατσάκη εμφανίστηκε σε βίντεό της φορά τα γυαλιά του Ίαν, κάνοντας τις φήμες για ένα μεταξύ τους ειδύλλιο να φουντώνουν ακόμα περισσότερο.

Ωστόσο, υπάρχει και ένα βίντεο της Μαίρης στο οποίο ο Ίαν εμφανίζεται κατά λάθος στο πλάνο, χωρίς ωστόσο να το αντιλαμβάνεται κανένας από τους δυο. Στο συγκεκριμένο βίντεο που υπάρχει στα highlights του Instagram, η Μαίρη παρουσιάζει ένα ζευγάρι παπούτσια από τη συλλογή της, ενώ στην αντανάκλαση του γυάλινου τοίχου της κουζίνας που υπάρχει πίσω της, φαίνεται… ο Ίαν.