Στιγμιότυπα της ζωής του εξομολογήθηκε ο Απόστολος Ρουβάς στα Μεσάνυχτα με την Ελεονώρα Μελέτη κι ανάμεσα σε άλλα αναφέρθηκε στην απόφαση του να φύγει από την Κέρκυρα αλλά και την περίοδο που είχε αρκετά παραπάνω κιλά.

«Είμαι στην Αθήνα από το 2013, την δεύτερη φορά κι ήμουν πολύ αποφασισμένος να έρθω και να φτιάξω, όπως θέλω τη ζωή μου.

Δεν ήταν το πρόβλημα η Κέρκυρα αλλά η αλλαγή ήταν μέσα μου, ήθελα μια διαφορετική οπτική σε νέο τόπο.

Μου συνέβη ένα πολύ συνταρακτικό γεγονός στο νησί, που έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο στο πως άλλαξα στάση ζωής.

Ήταν η μεγάλη αλλαγή που έκανα τότε να αθλούμαι, να φροντίζω τον εαυτό μου και να τα βλέπω διαφορετικά.

Είχα πολλά κιλά παραπάνω. Είμαι 85 τώρα κι ήμουν περίπου 100. Την πρώτη φορά που πήγα να τρέξω με έναν φίλο, κατάφερα κι έτρεξα πέντε λεπτά και κόντεψα να λιποθυμήσω.

Δεν είχα κάνει ποτέ ξανά αθλητισμό συστηματικά κι αποφάσισα να τα αλλάξω όλα. Έκοψα το τσιγάρο κι έχασα 15 κιλά.»

Ο σεφ της εκπομπής «Πάμε Δανάη» αναφέρθηκε στον αδερφό του Σάκη Ρουβά, στο διαζύγιο των γονιών του, ενώ αποκάλυψε για πρώτη φορά ότι βρίσκεται σε σχέση!

«Εντάξει χαίρεσαι για τον Σάκη, είναι μεγάλο όλο αυτό. Αλλά νομίζω ήμασταν πάντα πολύ προσγειωμένοι.

Χάρηκε για μένα που πήγα στην εκπομπή. Επειδή μπήκα σε συνδυασμό με αυτό που αγαπάω να κάνω, με αυτό που έχω σπουδάσει. Είμαι αρκετά κοινωνικός, αλλά έχω τις στιγμές που κλείνομαι στον εαυτό μου.

Θα μοιραστώ το πρόβλημά μου και ανάλογα σε ποιον θα το μοιραστώ και ανάλογα πώς το νιώθω. Νομίζω ότι όλοι είμαστε λίγο πολύ ευαίσθητοι.

Ήμουν αρκετά μικρός όταν πήραν διαζύγιο οι γονείς μου, επτά χρονών. Καταλάβαινα ότι κάτι δεν πάει καλά.

Για ένα παιδί σε αυτή την ηλικία το σημαντικό είναι ότι βιώνει μια έντονη κατάσταση, όπου δεν μπορεί να καταλάβει τι την προκαλεί, θέλει απλά να τελειώσει όλο αυτό.

Μου πήρε χρόνο να συμφιλιωθώ με όλο αυτό» εξομολογήθηκε ο Απόστολος Ρουβάς.

«Τη δεδομένη στιγμή δεν είμαι μόνος. Αυτό είναι κάτι που δεν μοιράζομαι εύκολα. Μπορεί να μην είναι από τώρα, τα θεωρώ πιο προσωπικά και τα κρατάω για μένα…» αποκάλυψε ο γοητευτικός σεφ.