Πριν από λίγο καιρό, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος ταξίδεψαν στην Αίγυπτο, προκειμένου να γιορτάσουν τα γενέθλια του επιχειρηματία.

Η παρουσιάστρια μοιράστηκε με τους followers της στο Instagram δεκάδες στιγμιότυπα από την απόδρασή τους, προκαλώντας έτσι την έντονη αντίδραση μεγάλης μερίδας του κοινού.

Σε συνέντευξή της στο περιοδικό «Εγώ» η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου υποστήριξε ότι στενοχωρήθηκε από τα επικριτικά σχόλια που ακούστηκαν, καθώς δεν έκανε κάτι παράνομο.

Ακόμα, η παρουσιάστρια παραδέχθηκε ότι δεν μετανιώνει για το ταξίδι της, ενώ πέταξε τα βέλη της σε όσου συναδέλφους της την κατέκριναν και τοποθετήθηκαν αρνητικά, υποστηρίζοντας ότι «Δεν θα απολογηθώ για τις αναρτήσεις από το εξωτερικό, δεν κάναμε τίποτα παράνομο»

Το συγκεκριμένο απόσπασμα της συνέντευξης σχολίασε η εκπομπή «Το Πρωινό», με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο να παίρνει το λόγο, αναφέροντας: «Αποκλείεται να εννοεί εμένα. Όχι και συνάδελφος με την Κωσταντίνα Σπυροπούλου.

Ούτε τις ίδιες καταβολές έχουμε, ούτε την ίδια αφετηρία έχουμε, ούτε τον ίδιο τρόπο που αντιμετωπίζουμε το μέσο έχουμε, ελπίζω να μην έχουμε και την ίδια κατάληξη. Είναι παρουσιάστρια, εγώ απλός πανελίστας Φαίη.

Κανείς δεν είπε να απολογηθεί αλλά και εμείς μπορούμε να έχουμε άποψη. Εγώ δεν είπα ποτέ ότι είναι παράνομο. Εγώ είπα ότι εφόσον θα κάνεις τον "Αγρότη" και θα θέλεις τα τηλεκοντρόλ στο κανάλι σου, μην προκαλείς το κοινό αίσθημα, όταν ο άλλος πρέπει να στείλει μήνυμα για να πάει απέναντι, εσύ ανεβάζεις ποστ εκεί που δεν μπορεί να είναι ο άλλος και σβήνεις και τα σχόλια», σημείωσε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.