Η Καίτη Γαρμπή δεν φόρεσε χθες  το κόκκινο σύνολο τυχαία.

Το είπε εξάλλου στην έναρξη του live ότι δεν θα μπορούσε να φορέσει κάτι «λιγότερο» από αυτό για να υποδεχτεί στη σκηνή τον άντρα της ζωής της, Διονύση Σχοινά.

Δεν χρειάστηκε παραπάνω από ένα λεπτό για να πάρει «φωτιά» το twitter!

Οι χρήστες και ειδικά οι φανατικοί της Καίτης Γαρμπή και του Διονύση Σχοινά έκαναν σχόλια επικά. Όσο για την αντίδραση της Καίτης Γαρμπή μόλις αντίκρισε στη σκηνή του πλατό τον σύζυγό της, δεν μπορούσε να ξεκολλήσει τα μάτια της από πάνω του. Αυτό είδαν και οι χρήστες του twitter κι έκαναν σχόλια απίθανα για το ζευγάρι.

«Εύκολο δεν είναι καθόλου, πρέπει όμως να ξέρεις τι θέλεις. Είσαι αποφασισμένος να κρατήσεις την οικογένειά σου με κάθε τρόπο. Κάθε τρόπος, λοιπόν, σημαίνει ότι μπορεί να κάνεις και κάποιες θυσίες. Δηλαδή, να βάζεις την δουλειά σε δεύτερη μοίρα και να είσαι πάνω από την οικογένεια. Αφοσίωση», έχει πει η Καίτη Γαρμπή, αναφερόμενη στον τρόπο που η ίδια και ο Διονύσης Σχοινάς καταφέρνουν να κρατούν τη σχέση τους ζωντανή μετά από τόσα χρόνια.

«Όταν σε ενδιαφέρει ένας άνθρωπος, σου κάνει ο άνθρωπος, είσαι μαζί του. Δεν κοιτάς τίποτα άλλο. Γίνεσαι μία γροθιά και το τελειώνεις μαζί», έχει δηλώσει η Καίτη Γαρμπή.

garbi-sxinas-1
garbi-sxinas-2
garbi-sxinas-3
garbi-sxinas-4
garbi-sxinas-5
garbi-sxinas-6
garbi-sxinas-7
garbi-sxinas-8
garbi-sxinas-9
garbi-sxinas-10
garbi-sxinas-12
garbi-sxinas-13