Το πρωί της Τετάρτης, η Δήμητρα Αλεξανδράκη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Το πρωινό» και στην Μαίρη Αρώνη και μέσα σε όλα αποκάλυψε τον λόγο που απείχε από τα social media.

Το πανέμορφο μοντέλο, αφού σχολίασε πρώτα την συμμετοχή του Τριαντάφυλλου στο Survivor, αναφέρθηκε στο μεγάλο χρονικό διάστημα που ήταν απούσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Απείχα τρεις μήνες από τα social media. Έπρεπε να βρω τα πατήματα μου και τα social media με αποσπούσαν. Έμενα στο δέντρο και δεν πήγαινα στο δάσος. Η φαντασία των ανθρώπων οργίαζε το διάστημα που απουσίαζα από τα social. Από εγκυμοσύνη, γάμο, από Survivor, από τα πάντα.

Από το άγχος που με έπιασε είχα καθυστέρηση και πήγα πήρα τεστ. Δεν μιλούσα με τη μητέρα μου και με τον αδερφό μου. Για 15 ημέρες με ψάχνανε και εκείνοι. Αφού ο αδερφός μου είπε ότι θα με βάλει στο Missing.

Ό,τι έχει να κάνει με την προσωπική μου ζωή δεν πρόκειται να το εκθέσω ποτέ ξανά… όταν ανοίγεις σε κάποιον την πόρτα του σπιτιού, αυτός κοιτά να μπει μέσα και να σου χαλάσει το σπίτι.».