Σήμερα είναι Μεγάλη Πέμπτη και όπως κάθε χρόνο το έθιμο της συγκεκριμένης ημέρας θέλει τους Χριστιανούς να βάφουν τα αυγά. Σε αυτό το mood και οι Έλληνες celebrities, μοιράστηκαν με τους διαδιτκυακούς του φίλους, το αποτέλεσμα.

Οι ετοιμασίες για το Πάσχα έχουν ήδη ξεκινήσει στο σπίτι της Σίας Κοσιώνη.

Η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ, έβαψε τα πασχαλινά αυγά της οικογένειάς της και μοιράστηκε το αποτέλεσμα με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Η Σία Κοσιώνη έγραψε χαρακτηριστικά: «Κόκκινα αυγά έτοιμα! Και λίγα σοκολατένια γύρω γύρω, και λίγα γλειφιτζούρια ανάμεσα κατόπιν ισχυρής απαίτησης και ένας λαγός δίπλα να τα προσέχει».

Στην φωτογραφία πρωταγωνιστεί ένας σοκολατένιος λαγός αλλά και γλειφιτζούρια τα οποία φυσικά προορίζονται για τον γιο της.



















H Φαίη Σκορδά, επίσης μιας που δεν έχει επαγγελματικές υποχρεώσεις από την πρωινή εκπομπή που παρουσιάζει, λόγω Πάσχα, έβαψε τα πασχαλινά αυγά για το τραπέζι της Κυριακής του Πάσχα.

Η λαμπερή παρουσιάστρια έχει αποδείξει ουκ ολίγες φορές πόσο χρυσοχέρα είναι στην κουζίνα και πόσο της αρέσει να ασχολείται με την μαγειρική. Η ίδια σήμερα που είχε περισσότερο ελεύθερο χρόνο να βάψει τα αυγά μόνη της και το αποτέλεσμα ήταν άριστο, όπως θα δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες. Η Φαίη Σκορδά κάτω από την εν λόγω φωτογραφία έγραψε χαρακτηριστικά: «Καλό Πάσχα να έχουμε❤️».


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Fay Skorda (@fayskorda)















Η Αθηνά Οικονομάκου διανύει την καλύτερη περίοδο της ζωής της αφού σε περίπου ένα μήνα θα φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι της.

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος ανυπομονούν να χαρίσουν κρατήσουν στην αγκαλιά τους την κορούλα τους και να χαρίσουν στον γιο τους ένα αδερφάκι.

Ως τότε όμως, η ηθοποιός και επιχειρηματίας απολαμβάνει την καθημερινότητά της με τον Μικρό Μάξιμο και σήμερα αποφάσισαν να βάψουν μαζί τα πασχαλινά αυγά τους με την περήφανη μαμά να απαθανατίζει τη στιγμή.




Οικογενειακές στιγμές τις ημέρες του Πάσχα περνά η Ζήνα Κουτσελίνη, η οποία μπήκε σήμερα στην κουζίνα και έβαψε τα πασχαλινά αβγά, τηρώντας τις παραδόσεις.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια, η οποία πριν από μερικές ημέρες έζησε μια μεγάλη απώλεια, αυτή του αγαπημένου της συνεργάτη, Γιώργου Καραϊβάζ, ο οποίος δολοφονήθηκε από δύο αγνώστους έξω από το σπίτι του, αποφάσισε να κρατήσει το έθιμο της Μεγάλης Πέμπτης και μαζί με την κόρη της Έμμα, έβαψαν τα πασχαλινά αυγά, με την 11χορνη πλέον να αναλαμβάνει τη διακόσμησή τους.

Η Ζήνα, ανέβασε φωτογραφία από τον πάγκο στον οποίο είχαν απλώσει οι δυο τους τα σύνεργα και έγραψε: «Βάφουμε τα αυγά μας περιμένοντας την Ανάσταση του Κυρίου!».

σφφσφσσφ_2

 






Φυσικά και ο Άκης Πετρετζίκης στο κλίμα των ημερών και της Μεγάλης Πέμπτη έβαψε τα αυγά του και μας έδειξε το αποτέλεσμα.

Μάλιστα ο ίδιος σχολίασε στην λεζάντα της φωτογραφίας: «Ξέρατε πως σύμφωνα με την παράδοση, η σημερινή ημέρα λέγεται και Κόκκινη Πέφτη ή Κοκκινοπέφτη, μιας και συνηθίζουμε να βάφουμε τα πασχαλινά αβγά; Ακολουθήστε τις συνταγές που θα βρείτε στο link στο προφίλ μου, και ετοιμάστε αβγά που... τα σπάνε!».















Η Σταματίνα Τσιμτσιλή τη Μεγάλη Πέμπτη έβαψε τη αβγά για το Πάσχα παρέα με την κόρη της.

Η παρουσιάστρια πόσταρε φωτογραφίες επί τω έργω στην εντυπωσιακή της κουζίνα έχοντας βοηθό την κόρη της. «Για να είμαι δίκαιη, πάντως, η δική μας καραντίνα δεν ήταν αυστηρή, υπό την έννοια πως δεν ήμασταν δυο δραστήριοι άνθρωποι που κλείστηκαν ξαφνικά μέσα σε ένα σπίτι, χωρίς να ξέρουν τι να κάνουν».
















Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής τους μέχρι την ακριβώς επόμενη ζουν η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης, οι οποίοι σε λίγο καιρό θα υποδεχτούν στη ζωή τους τα δίδυμα κοριτσάκια τους.

Το ζευγάρι ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά του τα δύο μωράκια και το σπίτι τους έχει διαμορφωθεί έτσι ώστε να είναι όλα έτοιμα για τον ερχομό τους. Από τη στιγμή που με το καλό γεννήσει η Χριστίνα, η ζωή τους θα αλλάξει και ο Σάκης, έχει δηλώσει έτοιμος να τον κάνουν ότι θέλουν οι τρεις γυναίκες της ζωής του.

Οι δυο τους περνούν το τελευταίο Πάσχα μόνοι τους, καθώς το επόμενο, θα είναι μια τετραμελής οικογένεια, γεμάτη ευτυχία.

Η Χριστίνα, με την παραφουσκωμένη κοιλίτσα της είναι πιο όμορφη από ποτέ και αρκετά δραστήρια και αποφάσισε να τιμήσει τις παραδόσεις βάφοντας κόκκινα αβγά παρέα με την αδερφή της.

αασσ
φσσσδσδ