Σε κλίμα συγκίνησης το πρωί της Τετάρτης ο Κρατερός Κατσούλης ανακοίνωσε την αποχώρηση του από την «Φωλιά των Κού-Κού».

Ο ηθοποιός και παρουσιαστής δήλωσε συγκεκριμένα: «Ήθελα να ετοιμάσω κάτι, αλλά δε μπόρεσα. Θα το πω πολύ απλά, σήμερα είναι για μένα η τελευταία ημέρα στη "Φωλιά των Κου Κου".

Φεύγω από την εκπομπή, φεύγω από την καθημερινή παρουσίαση του πρωινού. Κλείνει ένας μεγάλος κύκλος που έχει ξεκινήσει πολλά πολλά χρόνια. Είναι εφτά χρόνια. Κλείνει με τον ωραιότερο τρόπο που θα μπορούσε να γίνει.

Κλείνει με πολλή χαρά, με πολλή αγάπη, με πολλή τρυφερότητα, γιατί ήταν μία δική μου επιθυμία που σεβάστηκε το Star. Θα μου πείτε γιατί μας το λες έτσι ρε φίλε;

Απάντηση, γιατί ήταν και επιθυμία του καναλιού και δική μου να ειπωθεί πρώτα από εμένα ο λόγος για το οποίο συμβαίνει όλο αυτό. Το δεύτερο, γιατί τώρα; Υπάρχει απάντηση και είναι ο κύριος λόγος. Υπάρχει μία ταινία, η "Σμύρνη μου αγαπημένη", υπάρχει ένας πρωταγωνιστικός ρόλος και ανάγκες γυρισμάτων και θα ήταν σχεδόν αδύνατον να πραγματοποιήσω, αν το Star δεν μου επέτρεπε να αποχωρήσω».

Λίγo μετά οι συνεργάτες του, τον αποχαιρέτησαν με αναρτήσεις τους στα social media

«Τέσσερις τηλεοπτικές σεζόν (παρά 2 μήνες) και σ’ ευχαριστώ για τις αληθινές, εποικοδομητικές συζητήσεις που είχαμε στα backstages. Και επειδή πολλοί με ρωτάτε στο δρόμο, γιατί «τσακωνόμαστε» με τον @krateroskatsoulis on air, θα σας ομολογήσω ότι ΠΟΤΕ, μα ποτέ δεν έχουμε τσακωθεί off air. Καλέ μου άνθρωπε και «διπλανέ» μου για τέσσερα χρόνια, χαίρομαι που «χαμογελάς επειδή συνέβη», έγραψε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.

















Η Τζώρτζια Γεωργίου από τη μεριά της έγραψε: «Μια φωτογραφία από τότε που ο @krateroskatsoulis μας κέρδιζε όλους στην ΚουΚουΒιζιον παρ όλες τις απέλπιδες προσπάθειες μας να τα καταφέρουμε και εμείς! Τεράστια η αγάπη του κόσμου αλλά και η δική μας για σένα! Τέσσερις σχεδόν τηλεοπτικές σεζόν συνεργάτες στην εκπομπή @starkoukou και το μόνο που σκέφτομαι και νιώθω είναι χαρά και ευλογία που είχα την τιμή να είμαι σ’αυτή την ομάδα και να μαθαίνω από σένα! Ευχές για τα καλύτερα καλέ μου άνθρωπε!».















Τέλος ο Λάμπρος Βακιάρος έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του: «Σχεδόν 4 σεζόν μαζί στην εκπομπή ήσουν από τους ανθρώπους που στήριξες εμένα και τη δουλειά μου με τον καλύτερο τρόπο on και off air. Θα μας λείψεις από αύριο που δεν θα είσαι κοντά μας, αλλά τα κινηματογραφικά πλατώ σε περιμένουν! Έχω να θυμάμαι μόνο κάλές στιγμές από αυτή την συνεργασία, αλλά και σίγουρα τη μεγάλη σου αγάπη για το σκόρδο…(βέβαια, για να λέμε και την αλήθεια, η πραγματική, πραγματική σου βοήθεια αποτυπώνεται στη φωτογραφία! Τιμούσες το φαγητό μου!) Σας ευχαριστώ πολύ για όλα κύριε Κατσούλη».