Ο Ηλίας Βρεττός έχει αφήσει τα δύσκολα πίσω του και τα τελευταία χρόνια έχει βρει την ευτυχία στο πρόσωπο της συντρόφου του, Αναστασίας Δεληγιάννη. Η κούκλα personal trainer τα τελευταία δυόμισι χρόνια ενσαρκώνει την ιδανική γυναίκα για τον γνωστό τραγουδιστή.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Realnews και της Κορύνας Μανταγάρη, το ζευγάρι μοιράζεται μια σχέση ζωής, ενώ οι δυο τους συγκατοικούν στα νότια προάστια. Ο Ηλίας Βρεττός μέχρι πρόσφατα είχε επιλέξει να κρατά τις σχέσεις του μακριά από τη δημοσιότητα, κάτι που με την Αναστασία έχει αναθεωρήσει…


Πρόσφατα, μάλιστα, εξέφρασε την επιθυμία να δημιουργήσει τη δική του οικογένεια: «Θέλω να κάνω παιδί. Η Αναστασία, έτσι λέγεται η κοπέλα μου, δεν έχε καμιά σχέση με τον χώρο και γι΄ αυτό στεριώσαμε τελικά. Είμαστε πάρα πολύ καλά μαζί. Το λέω πρώτη φορά εξάλλου είμαστε μαζί 2,5 χρόνια. Είμαι σε μια πολύ καλή πορεία για τον γάμο την οικογένεια μαζί. Θέλω να πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά…».

Μάλιστα, η όμορφη σύντροφός του έχει καταφέρει να κερδίσει τόσο τον οικογενειακό όσο και τον φιλικό κύκλο του τραγουδιστή.