Στο νούμερο 5 η συνέντευξη του Παύλου Γαλακτερού για το Survivor. Μιλά για τη σχέση της Μαριαλένας και του Σάκη. Τι λέει για την κοπέλα του την Νεκταρία που δεν του έστειλε μήνυμα και την οικογένειά του.

«Μαζί σαν σχέση δεν είναι. Ερωτικά δεν είναι, δε ξέρω τι κάνουν το βράδυ που λέει ο Τριαντάφυλλος ότι ακούει θορύβους το βράδυ. Εγώ δεν έχω δει κάτι τέτοιο. Εμένα ας πούμε μου έχει πει η Μαριαλένα ότι ο Σάκης την έχει βοηθήσει και την έχει ξεκλειδώσει αγωνιστικά. Κάτι ερωτικό μπορεί να γίνει μετά το παιχνίδι», ανέφερε συγκεκριμένα.

Στο νούμερο 4 το House of fame. Έξαλλος ο Γιώργος Σπετσιώτης που του ανέθεσαν ιταλικό τραγούδι, ενώ η Πηνελόπη πέταξε την τσίχλα της πάνω σε μια καρέκλα.

“Είναι στα Ιταλικά οι στίχοι, είναι Ιταλικά. Εγώ δηλαδή θα πρέπει να κάτσω τώρα να πω Ιταλικά, χωρίς να ξέρω Ιταλικά. Πες στα Αγγλικά, κουτσά – στραβά, καταλάβαινα δυο – τρία πράγματα. Τώρα να πω τα Ιταλικά και να πω την μελωδία που είναι λίγο δύσκολη σε κάποια σημεία, αλλά πες οκ την βγάζω. Πάλι ο Γιώργος ο Γιώργος θα δοκιμαστεί”, είπε.

Στο νούμερο 3 η Ελένη Χαμπέρη από το Survivor συγκίνησε με την ιστορία της για το χαμό της αδερφής της όταν ήταν δύο χρονών.

Στο νούμερο 2 η Πηνελόπη από το House of fame βάζει φωτιές αποκαλύπτοντας ότι οι παίκτες που μπήκαν στην δεκάδα καβάλησαν καλάμι. Στην αντεπίθεση οι Βένια και ο Άρης.

Στο νούμερο 1 ο Τζέιμς αποχώρησε οικειοθελώς από το Survivor. Τα συγκινητικά λόγια του για τον Νίκο Μπαρτζή και τα δάκρυα κατά την αποχώρησηή του.