Ένα πολύ συγκινητικό μήνυμα για τη μητέρα της, που της λείπει πολύ, και τον πατέρα της, που έφυγε νωρίς, μοιράστηκε με τους ακόλουθούς της στο Instagram η Τατιάνα Μπλάτνικ. «Γιορτάζω τη ζωή και την αγάπη», γράφει μεταξύ άλλων η Τατιάνα Μπλάτνικ.

Η σύζυγος του τέως πρίγκιπα Νικόλαου δημοσίευσε δύο φωτογραφίες εκείνης και της αγαπημένης της μαμάς Μαρί Μπίερλαϊν. Στις φωτογραφίες απεικονίζονται οι δύο γυναίκες, ντυμένες με τα καλοκαιρινά τους ρούχα, να αγκαλιάζονται και να χαμογελούν ευτυχισμένες.

Γράφει στην ανάρτησή της η Τατιάνα: «Πέρασα το τελευταίο σαββατοκύριακο λέγοντας ιστορίες και αναπολώντας πόσο υπέροχη είναι πραγματικά η μαμά μου. Ένιωθα νοσταλγία και η σκέψη ότι θα περνούσα άλλη μια Γιορτή της Μητέρας μακριά της με έκανε να μου λείπει ακόμα πιο πολύ.

Συχνά παίρνουμε ως δεδομένες τον χρόνο που έχουμε με τους αγαπημένους μας πάνω σε αυτή τη γη. Υπάρχει κάτι ξεχωριστό στον δεσμό μαμάς - κόρης. Η μαμά μου είναι για μένα κάτι περισσότερο από απλά η μαμά μου. Είναι η καλύτερη φίλη μου, η ψυχολόγος μου, η παρτενέρ μου στον χορό, η στυλίστριά μου και πραγματικά πιστεύω ότι είναι η αδερφή ψυχή μου.

Όσο κάθομαι και τα γράφω όλα αυτά συνειδητοποιώ πόσο καιρό έχω να της πω πόσο πολύ την αγαπώ και την εκτιμώ. Αυτό που έμαθα τον τελευταίο χρόνο είναι ότι πρέπει να λέμε στους ανθρώπους πώς αισθανόμαστε για αυτούς. Ποτέ μην προσπερνάτε την ευκαιρία να πείτε “σ’ αγαπώ” γιατί το αύριο δεν είναι εγγυημένο.

Για όσους από εσάς θρηνήσατε ή νιώσατε πόνο αυτήν την Κυριακή σας συμπονώ. Έχοντας χάσει τον μπαμπά μου σε τόσο νεαρή ηλικία η μαμά μου ήταν για μένα πατέρας και μητέρα μαζί.

Η Γιορτή του Πατέρα δεν είναι μια μέρα που γιορτάζω κανονικά αλλά από φέτος αλλάζω στάση. Γιορτάζω την αγάπη και γιορτάζω τη ζωή.

Δεν θα πρέπει να περιμένουμε για μια συγκεκριμένη μέρα για να αναγνωρίσουμε αυτούς τους ξεχωριστούς ανθρώπους στη ζωή μας.

Μοιράστε την αγάπη. Αγκαλιάστε όσους αγαπάτε. Σιγουρευτείτε ότι ξέρουν πόσο τους εκτιμάτε. Πείτε στους φίλους και την οικογένειά σας πόσο τους αγαπάτε. Για σένα “μαμίτα” μου. Είσαι η καλύτερη μου φίλη και το άλλο μου μισό. Σημαίνεις τα πάντα για μένα και σε αγαπώ».

Η ανάρτηση της Τατιάνα:
tatiana2