Στην Μύκονο βρίσκεται αυτή την περίοδο η Έλενα Μαριπόζα Κρεμλίδου συνδυάζοντας διακοπές και δουλειά, αφού ασχολείται με την προώθηση των ρούχων KEMI, του brand που δημιούργησε η ίδια μαζί με μια φίλη της.

Η πρώην παίκτρια του Survivor παραχώρησε αποκλειστική συνέντευξη στον δημοσιογράφο Πέτρο Νάζο.

Το ραντεβού δόθηκε στο εστιατόριο «DK Oyster» του Δημήτρη Καλαμάρα στον Πλατύ Γυαλό, το οποίο φημίζεται για τα μοναδικά και στιλάτα πιάτα που εκτοξεύσουν τον ουρανίσκο στα ουράνια.

Η συνέντευξη ξεκίνησε με μια έκπληξη, αφού στο τραπέζι ήρθε μια tomahawk μπριζόλα με φύλλα χρυσού 24 καρατίων σερβιρισμένη σε γόβα στιλέτο και συνοδευόμενη από ψωμί με φύλλα χρυσού.

Την εντυπωσιακή έκπληξη διαδέχτηκε μια άκρως αποκαλυπτική συζήτηση γύρω από την συμμετοχή της Έλενας στο ριάλιτι του Σκάι.

Η influencer με τους 367 χιλιάδες followers στο Instagram αναφέρθηκε στις δύσκολες συνθήκες του παιχνιδιού δείχνοντας στην κάμερα τις πληγές που άφησαν στα πόδια της τα σκληρά αγωνίσματα.

Έκανε πρόβλεψη για τα άτομα που θα παλέψουν για το έπαθλο, μίλησε για το ειδύλλιο Μαριαλένας - Σάκη που μπορεί να καταλήξει σε γάμο με κουμπάρο τον Ιλιτζαλί.

Μάλιστα, αποκάλυψε πως το πρώτο πράγμα που έφαγε όταν γύρισε στην Ελλάδα ήταν το πιτόγυρο.

Δείτε τι είπε η Έλενα Μαριπόζα Κρεμλίδου στον Πέτρο Νάζο, στο βίντεο του Mykonos Live TV που ακολουθεί: