Στο 90 και 1
Στο 90 και 1 Κώστας Γκόντζος Διονύσης Βερβελές
papaxaralampous_filippidis
Lifestyle

Άννα - Μαρία Παπαχαραλάμπους: Απαντά στους ισχυρισμούς Φιλιππίδη περί σχέσης

Nα αντιστρέψει το κλίμα και να παρουσιαστεί από θύτης – θύμα προσπαθεί ο Πέτρος Φιλιππίδης, ο οποίος μέσω απολογητικού υπομνήματος στον εισαγγελέα τόνισε ότι είχε σχέση με την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους και πως τα κίνητρα της ήταν εκδικητικά.

Μάλιστα αναφέρεται πως η σχέση αυτή ήταν γνωστή στην σύζυγό του και η σύζυγός του έχει καταθέσει υπέρ του.

Μέσα από το «Πρωινό» της Τρίτης, ο Γιώργος Λιάγκας μετέφερε τι λέει το περιβάλλον της ηθοποιού.

«Ισχυρίζεται ότι γνώριζε ποια θα είναι η υπερασπιστική γραμμή του Πέτρου Φιλιππίδη και ήταν προετοιμασμένη λέει το περιβάλλον της ότι είναι ψύχραιμη γιατί περίμενε ότι θα τα πει αυτά η πλευρά του Πέτρου Φιλιππίδη» ανέφερε ο Γιώργος Λιάγκας.

«Ισχυρίζεται ότι ουδέποτε υπήρξε ερωτική σχέση με τον Πέτρο Φιλιππίδη και πως αυτό που έκανε να βγει μπροστά ήταν ώστε να στηρίξουν τα άλλα θύματα που είναι μη αναγνωρίσιμες γυναίκες» είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής συμπλήρωσε.

«Είχα σχέση με την Παπαχαραλάμπους και το γνώριζε και η σύζυγός μου»


Υπενθυμίζεται ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης επιχειρώντας να καταρρίψει το κατηγορητήριο υποστηρίζει πως επί 6 μήνες είχε σχέση με την Παπαχαραλάμπους για την οποία μάλιστα γνώριζαν πολλοί και μεταξύ αυτών και η σύζυγός του.

Συμπληρώνει, μάλιστα, πως η ίδια έχει εκδικητικά κίνητρα γι’ αυτόν τον κατηγορεί τόσα χρόνια μετά.

Αναλυτικά, όσα υποστήριξε για τη σχέση του με την Άννα – Μαρία Παπαχαραλάμπους:


«Η γνωριμία μου με την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, ξεκίνησε τον Ιούνιο του 2000. Αναπτύχθηκε μεταξύ μας μια πολύ έντονη έλξη και ήδη πριν ξεκινήσουν οι πρόβες για τη θεατρική παράσταση ‘Οι ηλίθιοι’ στο θέατρο Βρετάνια τη σεζόν 2000 -2001, είχε ξεκινήσει μεταξύ μας ερωτική σχέση, η οποία διήρκεσε περίπου έξι μήνες.

Συvευρεθήκαμε για πρώτη φορά πριν από την έναρξη των προβών. Είναι καθ’ όλα ψευδής ο ισχυρισμός ότι, κατά την διάρκεια των προβών στο θέατρο, την απομόνωνα για να επωφεληθώ με τεχνάσματα και δικαιολογίες. Ήδη διατηρούσαμε ερωτική σχέση.

Τη σχέση μας αυτή βέβαια επιβεβαιώνουν και οι μάρτυρες που έχουν ήδη καταθέσει, συμπεριλαμβανομένης και της συζύγου μου, η οποία αναπόφευκτα έγινε γνώστρια της σχέσης αυτής, καθότι ήταν σοβαρή και είχα εμπλακεί ιδιαίτερα συναισθηματικά» αναφέρει χαρακτηριστικά στο απολογητικό του υπόμνημα.