O Αλέξης Παππάς ήταν καλεσμένος στην εκπομπή, Love it και μίλησε μεταξύ άλλων  για την προσωπική του ζωή και τον έρωτά του με την Αλέσια!

Αρχικά ο πρώην παίκτης του Survivor αισθάνθηκε αμήχανα με την ατάκα της Ιωάννας Μαλέσκου για την προσωπική του ζωή!

Η παρουσιάστρια αναφώνησε: «Είδαμε φωτογραφίες και παπαράτσι για πες μας! Είσαι στα καλύτερά σου και δεν είναι ότι βγήκες από το survivor, αλλά επειδή είσαι και ερτευμένος. Έχεις δαγκώσει τη λαμαρίνα! Καλά πάει… είναι καλό ωραίο…»!

Ο Αλέξης αρχικά αισθάνθηκε αμήχανα, ενώ στη συνέχεια τόνισε ο ηθοποιός: «Πάει καλά το πράγμα. Πάει καλά, είμαστε στη φάση που προσπαθούμε να έχουμε τη δικιά μας τριβή. Να γνωριστούμε ακόμη πιο πολύ. Πήγα και Ντουμπάι και θα έρθει και αυτή στην Ελλάδα. Είναι αρχιτέκτονας. Καταλαβαίνει τι έχει συμβεί με το Survivor. Ότι ήμουν ένας έντονος χαρακτήρας στο παιχνίδι και με υποστηρίζει»!

Όσον αφορά την αρνητική εικόνα που έβγαλε στο Survivor, υπογράμμισε: «Το όνομά μου έπαιξε πάρα πολύ. Δε ξέρω αν ο κόσμος θα θυμάται αυτά που είπαν για μένα κάποια πρωινάδικα. Αν μένει αυτή ή εικόνα ή αν μένει μια άλλη εικόνα που εγώ βλέπω στον δρόμο από τον κόσμο. Τι σημαίνει κακός; Τι θέλετε να πείτε όταν λέτε κακός; Δηλαδή είμαι κακός άνθρωπος; Κάτω από διάφορες συνθήκες και προϋποθέσεις, είμαστε όλοι όλα».