Η Δήμητρα Αλεξανδράκη τα έσπασε με την Φωτεινή Πετρογιάννη στο Pop Up ή μάλλον δεν έσπασε τίποτα, απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις με αφοπλιστική ειλικρίνεια.

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη εξομολογήθηκε τα εξής:

Για τα προσωπικά της η ίδια τόνισε: «Σε ό,τι έχει να κάνει με τα προσωπικά μου, έρχομαι σε δύσκολη θέση» και συνέχισε για τις προτάσεις που έχει δεχτεί να συμμετάσχει σε ριάλιτι: «Έχω αρνηθεί το Power of Love για ευνόητους λόγους, το Survivor 1 που στενοχωρήθηκα πάρα πολύ γιατί δεν ήταν δική μου απόφαση. Δυστυχώς, ήταν απόφαση της πρώην σχέσης μου. Στο Nomads πήγα γιατί η σχέση μας ήταν στα τελευταία της».

«Με έχει κλειδώσει σύντροφός μου μέσα στο σπίτι για να μη φύγω και είχε πάει να τραγουδήσει. Μετά, επειδή δεν απαντούσα στο τηλέφωνο, κατέβηκε από την πίστα με τα μικρόφωνα όπως ήταν και ήρθε σπίτι και μου λέει «γιατί δεν απαντάς»; Ήταν 3 τη νύχτα και κοιμόμουν», αποκάλυψε το γνωστό μοντέλο.

Για την χειρότερη συνεργασία που είχε η Δήμητρα Αλεξαδράκη δήλωσε πως: «Η χειρότερή μου συνεργασία ήταν πριν από μερικά χρόνια στα MadWalk που περπατούσα για μια μεγάλη εταιρεία μαγιό-εσώρουχα και παρεξηγηθήκαμε με τον σχεδιαστή. Δεν έχω φύγει ποτέ από δουλειά, αλλά αισθάνθηκα ότι με προσβάλει πάρα πολύ. Άμα με προσβάλεις θα αντιδράσω» και αποκάλυψε ότι: «Έχω ψάξει το κινητό συντρόφου μου. Βρήκα ερωτική πράξη. Με έπιασε μια ταχυπαλμία… Τον χώρισα αργότερα».

Όσο για το πια παρουσιάστρια θαυμάζει η Αλεξάνδρα είπε: «Την θαυμάζω σαν παρουσιάστρια, μου αρέσει σαν προσωπικότητα και τον τσαμπουκά της, αλλά αυτό το είδος εκπομπής δεν ταιριάζει με εμένα. Η εκπομπή της Αννίτας Πάνια. Με είχαν πάρει για να πάω καλεσμένη αλλά είπα όχι».

Τέλος η Αλεξανδράκη αναφέρθηκε και στην Ραμόνα Βλαντή: «Θυμάμαι η Ραμόνα Βλαντή είχε πάθει μια εμμονή μαζί μου. Εγώ όταν την συναντάω έξω την χαιρετάω. Εκείνη δεν με χαιρετάει πολύ θερμά».