Καλεσμένος στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» ήταν σήμερα ο Γιάννης Βαρδής, ο οποίος παραχώρησε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στη Δανάη Μπάρκα και τον Άρη Καβατζίκη.

Ο Γιάννης Βαρδής μίλησε για την οικογενειακή ζωή με τα παιδιά του αλλά και για τη σχέση του με τα social media: «Δεν έχουμε θέμα να φαίνονται στα social media τώρα αν υπάρχει μια επικινδυνότητα μέσα στα χρόνια, εύχομαι να μην είναι τόσο ακραίο. Μοιραζόμαστε κάποιες ωραίες στιγμές και θέλουμε να φαίνονται τα παιδιά. Έχει αλλάξει η ζωή μου γιατί δεν ήξερα αν θα ήμουν καλός μπαμπάς. Θα μπορούσα να πω πως έχω γεννηθεί για αυτό το πράγμα, αλλά αυτό ήρθε στην πορεία. Πριν έρθουν τα παιδιά στη ζωή μου δεν ήθελα να κάνω παιδιά. Δεν θέλω τα παιδιά μου να ζήσουν λάθη που έχω ζήσει εγώ».

Για τον πατέρα του, τον αείμνηστο Αντώνη Βαρδή, ο Γιάννης Βαρδής απάντησε: «Η μουσική ήταν κομμάτι της καθημερινότητας μου από την παιδική μου ηλικία. Δεν υπήρχε θαυμασμός υπό αυτή την έννοια για τον πατέρα μου γιατί ήταν κάτι πολύ οικείο για μένα. Εννοείται ότι μεγαλώνοντας άρχισα να θαυμάζω τον άνθρωπο πού είχα δίπλα μου. Ο πατέρας μου ήθελε να κάνει μια συναυλία με όλα του τα τραγούδια και πολλούς καλλιτέχνες αλλά τελικά δεν τα κατάφερε. Ελπίζω να καταφέρω να πραγματοποιήσω την επιθυμία του πατέρα μου γι’ αυτήν τη συναυλία. Τον έχω πολύ ζεστά και όμορφα στο μυαλό μου. Έζησα πολύ όμορφες στιγμές κοντά του και είμαι πάρα πολύ τυχερός που τον έζησα από τα 19 μέχρι τα 40 μου. Τον σκέφτομαι καθημερινά αλλά με τις όμορφες στιγμές του. Πλέον δεν κωλύομαι να βλέπω βιντεάκια του ή να ακούσω τη φωνή του στο ραδιόφωνο, χωρίς να το αλλάξω. Η απώλεια είναι απώλεια, δεν αλλάζει. Με πιάνει το παράπονο που τα παιδιά μου δεν θα τον γνωρίσουν ποτέ».


Μιλώντας για τα μουσικά ριάλιτι ο Γιάννης Βαρδής είπε: «Δεν πιστεύω πως τα μουσικά ριάλιτι βοηθούν τα νέα παιδιά να κάνουν καριέρα» ωστόσο υποστήριξε πως θα μπορούσε να πάει ως κριτής και να βοηθήσει με την εμπειρία που έχει αποκτήσει μέσα από την δική του μουσική καριέρα».