Συνέντευξη στο Mykonos Live TV και την δημοσιογράφο Ελίζαμπεθ Ελέτσι παραχώρησε ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Ο γνωστός και αγαπητός στο κοινό Ντάνος του Survivor αποδέχτηκε την πρόσκληση του μυκονιάτικου καναλιού και ταξίδεψε στο νησί των Ανέμων για να μιλήσει για τον “Φύλακα Άγγελο”, το νεοσύστατο φιλανθρωπικό σωματείο του οποίου είναι εμπνευστής και πρόεδρος.

Πρόκειται για έναν μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα οργανισμό που στηρίζει παραμελημένα και κακοποιημένα παιδιά αλλά και ευπαθείς ομάδες.

Από τα ιδρυτικά μέλη του σωματείου, μαζί με τον δικηγόρο Αναστάσιο Ντούγκα και την ραδιοφωνική παραγωγό Ράνια Κωστάκη έθεσαν ως στόχο ζωής την στήριξη ατόμων που βρίσκονται αντιμέτωπα με τον εφιάλτη της κακοποίησης.

Η συνέντευξη μπορεί να είχε ως βασικό θέμα το έργο του “Φύλακα Άγγελου”, αλλά η κουβέντα δεν μπορούσε να μην πάει στο Survivor, αφού ο συνεντευξιαζόμενος είχε απέναντι του την Ελίζαμπεθ Ελέτσι που συμμετείχε φέτος ως διαγωνιζόμενη στο ριάλιτι επιβίωσης του Σκάι.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο οποίος ασχολείται και με την υποκριτική, αποκάλυψε επίσης ότι στα μέσα Ιουνίου θα ταξιδέψει στην Ιταλία για να παρευρεθεί ως καλεσμένος στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορίνο.

Το τέλος της συνέντευξης που πραγματοποιήθηκε στο πολυτελές Tropicana Hotel, Suites & Villas ήταν επεισοδιακό καθώς η Ελίζαμπεθ προκάλεσε τον Ντάνο σε έναν αγώνα μπρα-ντε-φερ, έχασε το στοίχημα που έβαλαν και βούτηξε με τα ρούχα στην πισίνα.

Να σημειωθεί ότι στο πλαίσιο παρουσίασης των δράσεων του “Φύλακα Άγγελου”, εκτός από την συνέντευξη που παραχώρησε στο Mykonos Live TV, ο Γιώργος Αγγελόπουλος κατά την παραμονή του στην Μύκονο συναντηθηκε με την βουλευτή Κυκλάδων Κατερίνα Μονογυιού και τον δήμαρχο Κωνσταντίνο Κουκά.