Τα 36 χρόνια της έκλεισε το Σάββατο η Υβόννη Μπόσνιακ και πολλοί ήταν οι φίλοι που της ευχήθηκαν! Ανάμεσά τους και αρκετοί συνεργάτες που πόσταραν φωτογραφία της στο Instagram με γλυκές ευχές.

Η γοητευτική σχεδιάστρια λίγο μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου, φανερά ευτυχισμένη, μοιράστηκε ένα όμορφο στιγμιότυπο από τη βραδιά των γενεθλίων της αγκαλιά με το σύζυγό της Αντώνη Ρέμο, ενώ σχολίασε «Η πιο τυχερή γυναίκα στον κόσμο». Μάλιστα, δίπλα «τάγκαρε» τη λέξη «μήνας του μέλιτος 2021» αποκαλύπτοντας πως το ζευγάρι έχει ξεκινήσει ένα ρομαντικό ταξίδι. Η βραδιά είχε και τούρτα και λίγους φίλους που αποκάλυψαν στα social media πως η Υβόννη έλαμπε από ευτυχία! Ανάμεσα σε όσους της ευχήθηκαν, από μακριά, ήταν η Μαρία Μπεκατώρου, που έχει βαφτίσει την κόρη της Υβόννης και του Αντώνη.

Με αφορμή τα γενέθλια της κουμπάρας της, η Μαρία Μπεκατώρου δημοσίευσε μια τρυφερή φωτογραφία στην οποία φαίνεται να αγκαλιάζει σφιχτά την Υβόννη Μπόσνιακ. Οι ευχές ήταν κάτι παραπάνω από συγκινητικές. «Χρόνια πολλά σε εσένα που αγαπώ από την πρώτη μέρα» έγραψε η Μαρία Μπεκατώρου, με την Υβόννη να κάνει repost το story.

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα On Time