σρσερσε
Lifestyle

Συγκινεί ο Σουξές: Γυρνούσα σπίτι, άνοιγα την πόρτα και δεν με περίμενε κανείς

Ο ηθοποιός που τον απολαύσαμε στις Άγριες μέλισσες παραχώρησε μια εκ βαθέων συνέντευξη και ήταν ιδιαίτερα συγκινητικός.

Στην εκπομπή Pop Up και τη Χριστιάνα Κοχλατζή έδωσε συνέντευξη ο Γιώργος Σουξές, ο οποίος μίλησε, μεταξύ άλλων, για τις Άγριες Μέλισσες, αλλά και για την προσωπική του ζωή.

«Στις Άγριες Μέλισσες δεν ξεφεύγει κανείς από αυτά που γράφει το σενάριο, εκτός από μένα. Ένας κωμικός ηθοποιός μπορεί να ξεφύγει από το σενάριο, δεν έχω πει ούτε μια γραμμή από αυτά που λέει το κείμενο. Στη σειρά έχω κάποιες μικρές αντιπάθειες για δικούς μου λόγους, γιατί μπορεί να είμαι εγώ παράξενος, όχι ο συνάδελφος. Όμως, προσωπικά, την ώρα που ξεκινάει το πλάνο, που μπορεί να έχουμε μαζί μια σκηνή, για μένα είναι ιερός, θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Είναι φυσιολογικό κάποιοι να παίρνουν περισσότερα χρήματα και κάποιοι λιγότερα», είπε αρχικά ο Γιώργος Σουξές.

Ο ηθοποιός παράλληλα πρόσθεσε:  «Δεν έχω βρει αυτό που θα με κάλυπτε τόσο ώστε να παντρευτώ ξανά. Καταναλώνω πολλές ώρες στη δουλειά, από επιλογή. Γυρνούσα στο σπίτι, άνοιγα την πόρτα και δεν με περίμενε κανείς. Αυτό μου λείπει. Έβαλα πολλές δουλειές για να μην είμαι μόνος».