Καλεσμένη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» βρέθηκε η Ανθή Σαλαγκούδη. Η δημοσιογράφος μίλησε, μεταξύ άλλων, για τη συμμετοχή της στο Survivor και όταν αναφέρθηκε στην οικογένεια της δεν άντεξε και λύγισε.

«Πήρα πολλά μαθήματα στο Survivor, που μερικά δεν τα περίμενα. Έχουν να κάνουν με ανθρώπινες σχέσεις. Τα έχω ξαναζήσει, δεν έπεσα από τα σύννεφα και σίγουρα σε στενοχωρούν.

Σίγουρα μου έμαθε ότι κάποια πράγματα δεν είναι δεδομένα. Επίσης, πόσο σημαντική είναι η οικογένειά μου. Το βλέπεις και στα έπαθλα επικοινωνίας. Μην συγκινείσαι κι εσύ… Θα βάλω ακόμα πιο πολύ τα κλάματα.

Το ζεις τόσο πολύ, και επειδή δεν έχεις επικοινωνία με τους δικούς σου ανθρώπους, μόλις τους βλέπεις, κάτι παθαίνεις. Προφανώς είχαν περάσει άσχημα όσο ήμουν μέσα στο παιχνίδι», είπε φανερά συγκινημένη η Ανθή Σαλαγκούδη.

Η ίδια αναφέρθηκε και στα παιδικά της χρόνια, τον πατέρα της και την αλλαγή στάσης που δέχτηκε από πολλά πρόσωπα, όταν εκείνος σταμάτησε την πολιτική.

«Εγώ γεννήθηκα σε μια πολιτική οικογένεια,ο μπαμπάς μου ήταν στην πολιτική για πολλά χρόνια. Κάποια στιγμή σταμάτησε να είναι, εκεί υπήρχε μετάλλαξη από κάποια πρόσωπα. Εκεί δέχτηκα αλλαγή συμπεριφοράς, δε θέλω να πω βαρύγδουπες εκφράσεις».