Στην κάμερα του Love It μίλησε η Ταμίλα Κουλίεβα το μεσημέρι της Πέμπτης με αφορμή την κινηματογραφική ταινία, «Ο ράφτης».

Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στη σχέση που διατηρεί με τον πρώην σύζυγο της καθώς και στο ερωτικό στοιχείο που θεωρεί ότι πρέπει να υπάρχει παντού.

Πιο συγκεκριμένα, μέσα σε όλα, η Ταμίλα Κουλίεβα σημείωσε χαρακτηριστικά στην εκπομπή του ΣΚΑΪ πως «Mε τον πρώην σύζυγο μου και σκηνοθέτη, Γρηγόρη Καραντινάκη είναι εξαιρετικές οι σχέσεις μας. Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι από τους οποίους δεν παίρνεις διαζύγιο ποτέ στη ζωή σου. Το χαρτί δεν ορίζει τη σχέση με τους ανθρώπους οπότε έχει σημασία τι σχέσεις χτίζεις».

«Το ερωτικό στοιχείο πρέπει να υπάρχει παντού. Πρέπει ο άνθρωπος να είναι ερωτευμένος κατ’ αρχάς με τη ζωή του. Έχω γνωρίσει και έχω συνεργαστεί με τη Μάρω Κοντού η οποία είναι ερωτευμένη με τη ζωή της» πρόσθεσε η δημοφιλής ηθοποιός.

Παράλληλα η Ταμίλα Κουλίεβα βρίσκεται στα γυρίσματα για την κινηματογραφική μεταφορά της θεατρικής επιτυχίας «Σμύρνη μου αγαπημένη» με την Μιμή Ντενίση.