Μετά και την τεράστια επιτυχία, του ελληνοαλβανικού ντουέτου, με τον Λευτέρη Πανταζή, με τίτλο, «A me do…Un’te dua shum…/M’agapas S’agapo poli», που «άγγιξε» τα 16.000.000 προβολές στο Youtube, ο Devis Xherahu, που μας συστήθηκε στο Fame Story 4, ως Διονύσης, και έκλεψε τις εντυπώσεις, πραγματοποιώντας σημαντικές συνεργασίες, στη μουσική ελληνική σκηνή, επιστρέφει δισκογραφικά, με ένα ακόμη ντουέτο -έκπληξη!

 

 Ενώνοντας τις δυνάμεις του, με τον πολύ καλό του φίλο, και γνωστό ερμηνευτή Πάνο Ψάλτη, μας παρουσιάζουν, το «Ti o engiell…(Agele mou), τη μοναδική επανεκτέλεση, του μεγάλου σουξέ «Άγγελέ μου», σε μία νέα ελληνοαλβανική μουσική σύμπραξη, που μέσα σε λίγες ώρες κυκλοφορίας, έχει κερδίσει τις καλύτερες κριτικές, ενώ αποτελεί ήδη  hit, στη γείτονα χώρα!


 Τα γυρίσματα 

 Το «Άγγελέ μου», σε μουσική και στίχους του Πάνου Ψάλτη, υπό μία νέα μελωδική ενορχήστρωση, και μεταφρασμένο και στην αλβανική γλώσσα, από τον Jorgo Papingji, απογειώνεται από την φωνή του Έλληνα ερμηνευτή, που «παντρεύεται» άψογα και στα αλβανικά, από τον σπουδαίο τραγουδιστή Devis Xherahu, και το αποτέλεσμα του ντουέτου τους, είναι εκρηκτικό.


Τα γυρίσματα 

Τα γυρίσματα του βιντεοκλίπ για το «Ti o engiell…(Agele mou), έγιναν σε ένα παραθαλάσσιο ξενοδοχείο, πολλών αστέρων, το Diamma Resort, στο Δυρράχιο στην Αλβανία, με τους δυο καλλιτέχνες, να μην κρύβουν τα συναισθήματα χαράς, για αυτή, την μοναδική συνεργασία. Μια μουσική επισφράγιση, της φιλίας και της εκτίμησης, που τρέφουν ο ένας για τον άλλον, αλλά και των όσων κοινών, τους ενώνουν. Η σχέση τους, μετράει από το 2004, είχαν συμμετάσχει και οι δυο σε Fame Story, συνεργάστηκαν σε πολλά ελληνικά νυχτερινά κέντρα, ενώ η πρώην σύζυγος του Πάνου Ψάλτη, ήταν από την Κορυτσά, τόπος καταγωγής, του Devis!