Η Δέσποινα Μοίρου μίλησε στην κάμερα του Pop Up και τον δημοσιογράφο Ιορδάνη Παπακυριακού το μεσημέρι της Παρασκευής. Η ηθοποιός αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην προσέγγιση που επέλεξε να κάνει για να υποδυθεί την Σοφία Λόρεν καθώς και την ολοκλήρωση των σπουδών της στην αστρονομία.

Πιο συγκεκριμένα, η ηθοποιός σημείωσε χαρακτηριστικά πως: «Χαίρομαι πάρα πολύ που βλέπω την ταινία ζωντανή μπροστά μου, ολοκληρωμένη. Ήταν ένας ρόλος που τον πήρα μέσω του παράγοντα τύχη και σκληρής εργασίας επίσης» και συνέχισε: «Ήθελα από μόνη μου να πάρω κιλά για τον ρόλο της Σοφίας Λόρεν. Ουσιαστικά ήδη είχα πάρει κιλά τελειώνοντας την Τέιλορ η οποία επίσης ήταν χυμώδης. Συνέχισα, λοιπόν, την… αυξητική δίαιτα για να προσεγγίσω και την Λόρεν» πρόσθεσε η ηθοποιός στη μεσημεριανή εκπομπή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στον Alpha.

Όσο για τις νέες της σπουδές η Δέσποινα αποκάλυψε: «Σπούδασα πλανητική αστρονομία και πήρα υποτροφία για το μεταπτυχιακό μου «η ζωή στον Άρη». Την ερχόμενη Δευτέρα ολοκληρώνω τις σπουδές μου».