«Ελεύθερη» δηλώνει πλέον η Κάτια Ταραμπάνκο, η οποία σχεδόν ένα χρόνο μετά τη σχέση της με τον Κωνσταντίνο Χωρινό, αποφάσισε να μείνει μόνη της.

Το ζευγάρι σύναψε σχέσεις τον περασμένο Μάιο και αποφάσισε να συγκατοικήσει τον Σεπτέμβριο, λίγο πριν η νικήτρια του GNTM αναχωρήσει για τον Άγιο Δομίνικο, για τη συμμετοχή της στο Survivor.

Το μοντέλο και ο επιχειρηματίας, σύμφωνα με τα λεγόμενά της σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο περιοδικό OK! που κυκλοφορεί με «ΤΑ ΝΕΑ Σαββατοκύριακο», δέθηκαν περισσότερο με την απουσία της πρώτης για το reality επιβίωσης, ωστόσο η σχέση τους ολοκληρώθηκε.

Η Κάτια Ταραμπάνκο, το όνομα της οποίας είχε ακουστεί και για την παρουσίαση ή την κριτική επιτροπή του My Style Rocks, έχει βγάλει τη δική της σειρά με καλλυντικά, ενώ απόφασή της είναι να «κυνηγήσει» το όνειρο του modelling, χωρίς να έχει στο πλευρό της τον Κωνσταντίνο Χωρινό.

Μπορεί να ήταν ο «πρίγκιπας του παραμυθιού» της, όπως δήλωνε τον περασμένο Φεβρουάριου, ωστόσο φάνηκε ότι το «παραμύθι» δεν είχε happy end.

«Δεν θέλω να λέω μεγάλες κουβέντες, αλλά ο Κωνσταντίνος είναι σαν τον πρίγκιπα του παραμυθιού που φανταζόμουν όταν ήμουν μικρή», είχε πει χαρακτηριστικά στο OK!