Αποκαλυπτική ήταν η Τάνια Τρύπη σήμερα μιλώντας στο «Πάμε Δανάη». Η ηθοποιός αναφέρθηκε στα μελλοντικά επαγγελματικά της σχέδια και παράλληλα σχολίασε τη συμμετοχή της κόρης της, Τζένης, στη νέα σειρά του MEGA «Συμπέθεροι από τα Τίρανα».

«Πέρασα διάφορες φάσεις με την καραντίνα. Στην αρχή ήμουν ψύχραιμη, αλλά μετά με έπιασε μια καταθλιψούλα», δήλωσε και πρόσθεσε πως είναι εκτός θεάτρου εδώ και ένα χρόνο λόγω της πανδημίας. «Τόσο καιρό που ήμουν εκτός θεάτρου ένιωθα όπως ο διψασμένος για νερό», ανέφερε, δηλώνοντας πανευτυχής για την επιστροφή στο σανίδι.

Η δεύτερη κόρη της ηθοποιού με τον Κωνσταντίνο Καζάκο, Τζένη, πρόκειται να πρωταγωνιστήσει στη νέα σειρά του MEGA «Συμπέθεροι από τα Τίρανα». Η ίδια δηλώνει πως δεν την αγχώνει τίποτα για την πορεία των παιδιών της, Μαρίνα και Τζένη: «Οι κόρες μου είναι δυνατά παιδιά τους και έχω απόλυτη εμπιστοσύνη».


Τέλος, το φετινό καλοκαίρι θα την βρει σε περιοδεία σε όλη την Ελλάδα με την παράσταση του Χάρη Ρώμα «Ο Κλέαρχος, η Μαρίνα και ο Κοντός». Τηλεοπτικά πρόκειται να παίξει στη νέα σειρά του Χάρη Ρώμα, αλλά και τη νέα σειρά του Μανούσου Μανουσάκη, ενώ θεατρικά πρόκειται να συνεργαστεί με τον Κωνσταντίνο Καζάκο.