Η Μόνικα Λεβίνσκι κέρδισε μια νέα συνεργασία παραγωγής με την 20th TV, αφότου οι ιθύνοντες του καναλιού εντυπωσιάστηκαν με τη δουλειά που έκανε για τη σειρά ντοκιμαντέρ «Impeachment: American Crime Story», όπου αφηγείται τη σχέση της και όλα τα γεγονότα που τη σημάδεψαν και οδήγησαν στην παραπομπή του Μπιλ Κλίντον.

Η 47χρονη ακτιβίστρια και τηλεπερσόνα Μόνικα Λεβίνσκι υπέγραψε νέα συμφωνία παραγωγής σειράς ντοκιμαντέρ με την 20th Television μετά την υπογραφή της ιστορίας που την έκανε γνωστή παγκοσμίως: Την ανάρμοστη σχέση, τα αρχικά ψέματα, τις μισές αλήθειες, το λεκέ στο φόρεμα. Το επίμαχο επεισόδιο «Impeachment» αφηγείται τα γεγονότα που οδήγησαν να παραπεμφθεί ο πρώην Πρόεδρος Μπιλ Κλίντον, μετά την παραδοχή της σχέσης του με τη Μόνικα ενώ εργαζόταν ως ασκούμενη στον Λευκό Οίκο μεταξύ 1995 και 1996. Η Μπίνι Φελντστάιν πρωταγωνιστεί ως Μόνικα στη σειρά, ο Κλάιβ Όουεν ενσαρκώνει τον Κλίντον και η Έντι Φάλκο την τότε Πρώτη Κυρία Χίλαρι Κλίντον, ενώ η Σάρα Πόλσον θα πρωταγωνιστήσει ως Λίντα Τριπ.

Tι δήλωσε η πρόεδρος του 20th TV 

Από πλευράς 20th TV η πρόεδρος Κάρεϊ Μπερκ δήλωσε πως «Γνωρίζουμε τη Μόνικα μέσω της συμμετοχής της στην επερχόμενη έκδοση του “American Crime Story”, κι έχουμε εντυπωσιαστεί με το ένστικτό της ως παραγωγός και την επιθυμία της να φέρει προκλητικές, ανείπωτες ιστορίες στην οθόνη». Η Λεβίνσκι στη δική της δήλωση τόνισε ότι «με παράδειγμα τη δική μου ιστορία, που επί πολλά χρόνια παρουσιάστηκε από άλλους, ενδιαφέρομαι πολύ για τις φωνές ή τις πλευρές που ιστορικά δεν ακούμε ούτε βλέπουμε. Ενδιαφέρομαι για την αφήγηση ιστοριών που είναι διασκεδαστικές, προκαλούν τη σκέψη, συγκινούν, που εξελίσσουν τη συζήτηση εξερευνώντας την ανθρώπινη κατάσταση από μια απροσδόκητη πλευρά». Η σειρά «Impeachment: The American Crime Story» θα κάνει πρεμιέρα στο FX στις 7 Σεπτεμβρίου.

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα On Time