Με έναν λαμπερό γάμο ο Αντώνης Λαιμός κα ιη Μαρίκα Αράπογλου σφράγισαν τον έρωτά τους. Ο γάμος έγινε στο Πάπιγκο το Σάββατο 19 Ιουνίου.

 Στο γάμο παρευρέθηκαν γνωστά ονόματα του πολιτικού, επιχειρηματικού και καλλιτεχνικού χώρου, όπως αναφέρει το τοπικό Μέσο ipeirotika,gr.

 Εντωμεταξύ, ήδη καλεσμένοι του γάμου μοιράστηκαν στα κοινωνικά δίκτυα, φωτογραφίες από το μυστήριο στη γραφική εκκλησία στο Πάπιγκο, από τη δεξίωση που ακολούθησε αλλά και από την απόδρασή των καλεσμένων του ζευγαριού στα απίστευτης ομορφιάς σημεία της γύρω περιοχής.

 Σε μια από τις φωτογραφίες των καλεσμένων διακρίνεται και το νεόνυμφο ζευγάρι και το κλασικό, απλό, αλλά εντυπωσιακό νυφικό της Μαρίκας Αράπογλου.

  Σε μια από τις φωτό με τα παρανυφάκια διακρίνεται και η Μαριάννα Γουλανδρή, με την κόρη της αγκαλιά, ντυμένη παρανυφάκι, μαζί με άλλα παιδάκια.

 Αντώνης Λαιμός - Μαρίκα Αράπογλου: Οι πρώτες φωτογραφίες από τον παραμυθένιο γάμο τους στο Πάπιγκο

Το ζευγάρι παντρεύτηκε σε ένα παραμυθένιο σκηνικό που στήθηκε στο πανέμορφο Πάπιγκο το οποίο γοήτευσε το ζευγάρι όταν το επισκέφθηκε πριν δυο χρόνια και αποφάσισε να χτίσει σπίτι.

  

Το γαμήλιο γλέντι έγινε στο κτήμα του Αντώνη Λαιμού και της Μαρίκας Αράπογλου όπου όλα είχαν διαμορφωθεί και στολιστεί ειδικά για την ομορφότερη μέρα του ζευγαριού.

 

Την τιμητική τους είχαν τα λευκά λουλούδια ενώ τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν για την διαμόρφωση των κλειστών χώρων ήταν διάφανα ώστε να μην στερούν την θέα!

 Οι καλεσμένοι στη γαμήλια δεξίωση ήταν 110, ανάμεσά τους οι οικογένειες Γουλανδρή, Βαρδινογιάννη και αρκετοί ξένοι φίλοι του ζευγαριού.

 Το βράδυ της Πέμπτης το ζευγάρι είχε οργανώσει μία ακόμη δεξίωση για τους καλεσμένους τους.

 Οι καλεσμένοι πάντως πόσταραν και φωτό από το πάρτι στο ποτάμι που ακολούθησε την επομένη του γάμου: