Ο Αναστάσης Ροϊλός μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής Happy Day αποκάλυψε πως «τρώει» παντόφλα από την σύντροφό του για τον τρόπο που ντύνεται.

«Συνήθως επειδή έχω ένα θέμα με το ντύσιμο, βαριέμαι πάρα πολύ. Έχω πολλά ίδια outfiit, πολλά μαύρα μπλουζάκια και παντελόνια και φορώ αυτά και ξέρω τι ακριβώς θα βάλω. Συνήθως ναι. Έχει τύχει η σύντροφός μου να μου πει ρε που πας έτσι; Τρώω και αρκετή παντόφλα μου σε σχέση με αυτό το ζήτημα, τύπου βάλε κανένα χρώμα κι από φίλους κι από όλους», είπε στην κάμερα.

Ο πρωταγωνιστής της δημοφιλούς σειράς «Άγριες μέλισσες» που σαρώνει σε νούμερα τηλεθέασης, και η ηθοποιός της νέας σειράς του ALPHA «Αγγελική», Εριέττα Μανούρη, γνωρίστηκαν στα πλαίσια των γυρισμάτων της επιτυχημένης σειράς εποχής του ΑΝΤ1, από όπου και σύμφωνα με τις φήμες που κυκλοφορούν ξεκίνησε να «γράφεται» η όμορφη ιστορία τους.

Και οι δύο έχουν επιλέξει να κρατούν χαμηλούς τόνους και την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και παρά το γεγονός ότι έχουν πραγματοποιήσει κοινές εξόδους -περισσότερο σε θεατρικές παραστάσεις, όταν τα θέατρα ήταν ανοιχτά- κανένας από τους δύο δεν έχει αναφερθεί στο γεγονός ότι είναι ζευγάρι με αποτέλεσμα ούτε να επιβεβαιώνουν ούτε να διαψεύδουν τις φήμες.