Η λαίδη Βικτόρια Χάρβεϊ, πρώην φιλενάδα του πρίγκιπα Άντριου, αποκαλύπτει σε νέο ντοκιμαντέρ για το βίο και την πολιτεία της φίλης του Τζέφρι Επστάιν, Γκισλέιν Μάξγουελ, ότι της έδειξε πώς να κάνει «στοματικό σεξ»!

Στο ντοκιμαντέρ με τίτλο «Στη σκιά του Επστάιν: Γκισλέιν Μάξουελ» η λαίδη Χάρβεϊ εξομολογείται πως η Μάξγουελ της έδειξε πώς «να παίρνει μια τέλεια πίπ@», πώς απολάμβανε να λέει βρόμικα αστεία, ενώ τόνισε πως η σκληρή και εξωστρεφής Μάξγουελ σου έδινε την εντύπωση πως «θα έκανε τα πάντα για να ευχαριστήσει έναν άντρα».

Η περίοδος άγριων πάρτι και «ακολασίας»

Η Χάρβεϊ, η οποία πρωταγωνίστησε στο βρετανικό ριάλιτι «Love Island» και συμμετείχε σε τρίο με την πρώην Spice Girl, Μελ B, και τον τότε σύζυγό της, περιγράφει ολόκληρη τη δεκαετία ως περίοδο άγριων πάρτι και «ακολασίας», ενώ λέει ότι όλοι τους είχαν μια ζωή με πολλές «άγριες στιγμές». «Η Γκισλέιν με εντυπωσίαζε πάντα σαν ένας άνθρωπος γεμάτος ζωή και πάντα είχε κάτι υπέροχο να κάνει ή να πει. Είχε πάντα αυτόν τον αέρα μυστηρίου», λέει στο ντοκιμαντέρ. «Ποτέ δεν έδωσε πολλά, αλλά σου έδινε τόσα που ήθελες να μάθεις περισσότερα».

Σύμφωνα με το δημοσιογράφο, Μπάρι Λεβίν, η 59χρονη Μάξγουελ, που αναμένει τη δίκη της τον Οκτώβριο ως προαγωγός ανηλίκων κοριτσιών για σεξ με το δισεκατομμυριούχο παιδόφιλο Επστάιν, το 2009 «άρχισε να επικεντρώνεται στην καλλιέργεια της φιλίας των Κλίντον» για να προσπαθήσει να αποστασιοποιηθεί από τον αποφυλακισμένο τότε Επστάιν και να σφυρηλατήσει το δικό της μονοπάτι, πράγμα δύσκολο.

Ανησυχία για τη δίκη

Ο Επστάιν ήταν ήδη φίλος με τον Μπιλ Κλίντον και είχαν πετάξει με το ιδιωτικό του τζετ, γνωστό ως «Lolita Express», το ίδιο και η Μάξγουελ. Για τον Λεβίν «δεν υπάρχει αμφιβολία» ότι «ισχυροί άνθρωποι όπως ο πρίγκιπας Άντριου» ανησυχούν πολύ για το τι θα αποκαλυφθεί στη δίκη, ενώ ο πρώην αξιωματικός της CIA, Τζον Κυριακού, προβλέπει ότι η Μάξγουελ χειραγωγούνταν από τον Επστάιν, όπως και τόσα ανήλικα κορίτσια και θα καταλήξει σε συμφωνία χάρη των δεσμών της με «πάρα πολλά σημαντικά άτομα».

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα On Time