Η Παρασκευή Κερασιώτη είχε κερδίσει τις εντυπώσεις στο GNTM τόσο λόγω της εξωτερικής της εμφάνισης όσο και λόγω του χαρακτήρα και της τσιγγάνικης καταγωγής της.

Για να κάνει όμως ένα νέο κορίτσι όπως η Παρασκευή καριέρα στον χώρο του μόντελινγκ και να βγάζει πολλά χρήματα χρειάζεται αρκετός χρόνος. Έτσι προς το παρόν η όμορφη τσιγγάνα που κατάφερε να φτάσει στην τελική τριάδα του ριάλιτι του Star βρήκε άλλο τρόπο για να βιοποριστεί.

Πολλοί ήταν εκείνοι που έσπευσαν να κατακρίνουν τη νέα της δουλειά στη Μύκονο και η Παρασκευή Κερασιώτη τοποθετήθηκε δημόσια και ξέσπασε για όλους εκείνους μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

«Ότι είσαι μοντέλο δε σημαίνει ότι δεν έχεις ανάγκες!! Θέλω να πω σε όλους ότι η δουλειά δεν είναι ντροπή, να μη σαν νοιάζει τι λέει ο ένας, τι λέει ο άλλος, να κάνετε αυτό που αγαπάτε, να κυνηγάτε τα όνειρά σας. Για να τα καταφέρετε ναι μπορεί να χρειαστεί να δουλέψετε και σερβιτόρα όπως εγώ γιατί θέλω να πραγματοποιήσω το όνειρό μου που είναι το modeling. To λατρεύω, το αγαπάω, δεν το έχω παρατήσει, εύχομαι κάποια στιγμή να καταφέρω να φτάσω ψηλά γιατί αυτός είναι ο στόχος μου. Δεν καταλαβαίνω γιατί είναι ντροπή να είσαι σερβιτόρα. Να πιστεύετε σε εσάς, να αγαπάτε τον εαυτό σας, να μη ντρέπεστε για τη δουλειά σας και θα τα καταφέρετε. Ευχαριστώ πάρα πολύ όλους αυτούς που με στήριζαν και με στηρίζουν ακόμα», έγραψε  χαρακτηριστικά η Παρασκευή Κερασιώτη.