Έντονες αντιδράσεις προκάλεσαν οι δηλώσεις που έκανε ο Αιμίλιος Χειλάκης στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος» σχετικά με τον Δημήτρη Λιγνάδη.

Πιο συγκεκριμένα, ο ταλαντούχος ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για τη στενή φιλία που διατηρεί με τον σκηνοθέτη, ενώ τόνισε πως θέλει να τον επισκεφτεί στη φυλακή όπου βρίσκεται τους τελευταίους μήνες.

Το βράδυ της Πέμπτης, ο Αιμίλιος Χειλάκης έκανε πρεμιέρα στο Θέατρο Βράχων με την παράσταση «Οθελλός» και εκεί βρέθηκε η κάμερα της εκπομπής Πρωινό.

Μεταξύ άλλων, ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε για τις Άγριες Μέλισσες, για τις 235 μέρες που βρέθηκε εκτός θεάτρου αλλά και για τη σύζυγό του, Αθηνά Μαξίμου.

Φυσικά τον ρώτησαν και για τις επίμαχες δηλώσεις του για τον Δημήτρη Λιγνάδη, με τον Αιμίλιος Χειλάκη να ξεκαθαρίζει το ζήτημα που προέκυψε.

Δείτε ακόμη: Αιμίλιος Χειλάκης για Λιγνάδη: Θα πάω να τον δω στη φυλακή (Βίντεο)

«Έγινε ντόρος γιατί μάλλον παρερμηνεύτηκε κάτι. Όταν κάποιος έχει υπάρξει φίλος σου, δεν παύει ποτέ να έχει υπάρξει φίλος σου. Αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ.

Αν τώρα ένας άνθρωπος έχει παραβατική συμπεριφορά, πρέπει να καταλάβεις για ποιον λόγο έχει συμβεί.

Όταν αποδειχτεί η παραβατική συμπεριφορά του Δημήτρη, θέλω να πάω στη φυλακή να τον κοιτάξω στα μάτια. Ούτως ή άλλως τους ανθρώπους δεν τους αφήνεις την ώρα που είναι κάτω, δεν τους χτυπάς.

Τους ακούς τουλάχιστον. Κοίτα χριστιανός δεν είμαι, αλλά το πλήθος των Ελλήνων είναι χριστιανοί και μιλούν για τη συγχώρεση.

Πρέπει να ξέρουμε ότι το σύστημα μας είναι σωφρονιστικό, όχι τιμωρητικό. Ας έχουμε μια αίσθηση ότι τα πράγματα θα δικαιωθούν. Είναι άδικο να λέμε ότι δεν ξέρουμε κάποια άτομα».

Δείτε τις δηλώσεις στο σχετικό βίντεο που ακολουθεί: