Η πρώην παρουσιάστρια στον «Τροχό της Τύχης» του Star Τζούλια Νόβα ξέρει πώς να εντυπωσιάζει με την ομορφιά της, τη φρεσκάδα της και το κορμί της.​

Υπέροχο πρόσωπο, μοναδικά χαρακτηριστικά, απίστευτο κορμί. Το περασμένο καλοκαίρι μάλιστα, απασχόλησε με τον χωρισμός της καθώς έπαψε να είναι με τον Γιάννη Μάρκου.

Τζούλια Νόβα: Χώρισε πριν από μερικούς μήνες

Η όμορφη παρουσιάστρια και μοντέλο είχε μιλήσει στο «Secret των Παραπολιτικών» και είχε αποκαλύψει τον πραγματικό λόγο του χωρισμού της από τον επιχειρηματία Γιάννη Μάρκου. «Γενικότερα το τελευταίο χρονικό διάστημα δεν τα πηγαίναμε πολύ καλά. Εγώ είμαι υπερκινητικός άνθρωπος», είχε αναφέρει αρχικά.

Και είχε προσθέσει το εξής η Τζούλια Νόβα: «Μου αρέσει να βγαίνω έξω, να γνωρίζω κόσμο, να κάνω παρέες. Ο Γιάννης δεν είναι ακριβώς έτσι. Εγώ ήθελα να κάνω διάφορα πράγματα στη ζωή μου. Εκείνος δεν ήθελε να με ακολουθήσει. Από πίεση σε πίεση δεν γινόταν να προχωρήσουμε».


«Το είχαμε καταλάβει πολύ καιρό πριν, αλλά ήλπιζα ότι θα αλλάξει. Προσπαθούσα να τον πείσω, να τον πιέσω βασικά να αλλάξει, αλλά οι άνθρωποι δεν αλλάζουν». Όσο για τα ρεπορτάζ που τους εμφάνιζαν ένα βήμα πριν από τον γάμο, είχε απαντήσει ότι «εγώ περίμενα την πρόταση κανονικά. Πρόταση εκείνος νομίζω ότι δεν είχε στο μυαλό του να κάνει. Οπότε και εγώ δεν τον είχα πάρει 100% στα σοβαρά».


Τζούλια Νόβα: Ξέρει πώς να εντυπωσιάζει

Έτσι, οι δύο τους αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους μετά από δώδεκα χρόνια κοινής πορείας. Να σημειωθεί πως τα πρώτα δημοσιεύματα μίλησαν για αναβολή του γάμου τους με τον Γιάννη Μάρκου ενώ μετά από λίγο μιλούσαν για τον χωρισμό τους. Και τώρα απολαμβάνει κανείς την Τζούλια Νόβα μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram.


Η πρώην παρουσιάστρια στον «Τροχό της Τύχης» του Star εξάλλου, ξέρει πώς να εντυπωσιάζει με την ομορφιά της. Η φωτογραφία πάντως, που ακολουθεί είναι πριν από μερικά χρόνια, όταν η Τζούλια Νόβα δεν είχε βγει ακόμα στην τηλεόραση και έκανε πασαρέλα ως μοντέλο. Και έχει γίνει viral τους τελευταίους μήνες.