Εξαιρετικά δύσκολες φαίνεται πως είναι οι τελευταίες ώρες για την Δανάη Μπάρκα.

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια της καθημερινής ψυχαγωγικής εκπομπής του Mega «Πάμε Δανάη» , αποχαιρέτησε από τη ζωή ένα πολύ αγαπημένο της πρόσωπο.

Τη δυσάρεστη είδηση ανακοίνωσε η ίδια μέσω μιας πολύ συγκινητικής ανάρτησης που έκανε στον λογαριασμό της στο instagram. Σε αυτή, βλέπουμε τη Δανάη Μπάρκα να κρατά ένα χέρι μεγαλύτερου σε ηλικία ατόμου και έγραψε: «To άγγιγμα, το σπουδαιότερο αγαθό της ζωής μας. Η αγκαλιά και η αίσθηση ότι είμαστε ενωμένοι με εκείνους που αγαπάμε. Σε αγαπώ. Το δικό σου άγγιγμα δε θα το ξεχάσω ποτέ. Ούτε το πρώτο ούτε το τελευταίο».

Αυτό έκανε πολλούς να πιστέψουν πως η Δανάη Μπάρκα έχασε την αγαπημένη της γιαγιά ωστόσο με μια νέα ανάρτηση έσπευσε να ενημερώσει τους διαδικτυακούς της φίλους ότι δεν πρόκειται για τη γιαγιά της αλλά για άλλο αγαπημένο της πρόσωπο.

«Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Δεν έχασα τη γιαγιά μου, έχασα έναν πολύ κοντινό μου άνθρωπο. Να είσαστε καλά και να σκορπάμε στους γύρω μας γιατί κανείς δεν ξέρουμε τι περνάει. Αγάπη και ενσυναίσθηση» έγραψε.