Η Μαρία Ιωαννίδου και ο Λάκης Γαβαλάς σίγουρα δεν διανύουν την καλύτερη φάση της σχέσης τους. Ο λόγος είναι η θεατρική παράσταση «Το Κλουβί με τις Τρελές».

«Είμαι δυστυχής γιατί τελείωσε η περιοδεία για το "Κλουβί με τις Τρελές". Βατερλό, μας τελείωσε ο Λάκης Γαβαλάς. Έχω τραυματική εμπειρία, ήμουν με ψυχολόγο πριν μια εβδομάδα.

Το να έρχεσαι σε μία δουλειά, όπως ήρθε ο Λάκης Γαβαλάς, να συμφωνείς με τον παραγωγό, να ξεκινάς πρόβες και να παίρνει την επόμενη μέρα τηλέφωνο και να λέει ότι έχει και κάποιες άλλες δουλειές και οι ημερομηνίες δεν συμπίπτουν.

Ακυρώνει ένα θίασο; Θίασο με ανθρώπους που θέλανε να φάνε, που έχουν ένα χρόνο να δουλέψουν. Δεν σεβάστηκε εμένα που έχω ιστορία στο θέατρο.

Που τον στήριξα όταν τον έβριζαν όλοι και έλεγαν τι τον πήρατε; Τέρμα τα ούφο. Σπουδάζουμε τη δουλειά αυτή. Αρρωσταίνω αν μιλήσω για τον Λάκη.

Ο ψυχολόγος μου είπε να μην αναφερθώ ξανά σε αυτό το όνομα», είπε η Μαρία Ιωαννίδου στο «Πρωινό» και την Μαίρη Αρώνη.


Το βίντεο παρακολουθούσε ο Λάκης Γαβαλάς, ο οποίος έδωσε live τηλεφωνικά την απάντησή του: «Δεν είναι ότι εγώ αθέτησα, είναι ότι άλλαξαν οι ημερομηνίες.

Είχα αφήσει το "My Style Rocks" για να πάρα μέρος στην παράσταση. Αυτό δεν εκτιμήθηκε από τη φίλη μου Μαρία Ιωαννίδου και αυτό με θλίβει πάρα πολύ».

Δείτε τις σχετικές δηλώσεις στο βίντεο που ακολουθεί: