Ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz τους τελευταίους μήνες δεν είναι άλλο από τη Χρύσα Μιχαλοπούλου και τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

Η όμορφη ηθοποιός και ο δημοφιλής σεφ και κριτής του MasterChef έχουν βρει τον έρωτα ο ένας στο πρόσωπο του άλλου και είναι πολύ καλά μαζί, αποφεύγοντας να απασχολούν τα φώτα της δημοσιότητας.

Ωστόσο, η Χρύσα Μιχαλοπούλου αποφάσισε να κάνει κάτι που δεν συνηθίζει και να δημοσιεύσει φωτογραφία με τον σύντροφό της στο προφίλ της στο Instagram, για πρώτη μάλιστα φορά.

Αναρτώντας μια ασπρόμαυρη selfie με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο στον λογαριασμό της το απόγευμα της Τετάρτης και έγραψε στη λεζάντα της «Να βρείτε κάποιον να... Κλπ κλπ».















Ο Σωτήρης Κοντιζάς τρόλαρε τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο και τη Χρύσα Μιχαλοπούλου


Βλέπωντας την ανάρτηση της ηθοποιού, ο έτερως κριτής του Masterchef, Σωτήρης Κοντιζάς, τρόλαρε το ζευγάρι, σχολιάζοντας κάτω από την φωτό:  «Μην ψαρώνεις. Αλληθωρίζει. Το παθαίνει με τη ζέστη» σχολίασε με τη σειρά του ο Σωτήρης Κοντιζάς και έχουμε κλάψει από τα γέλια. Φυσικά, ένα τέτοιο σχόλιο – το οποίο συγκέντρωσε άπειρα likes – δεν θα μπορούσε να περάσει ασχολίαστο από τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, από την στιγμή που θίγει το πρόσωπό του. «Ήρθε η κινεζική οχιά από την Οκινάουα να μας μαυρίσει την ψυχούλα» έγραψε χαρακτηριστικά. Τ