Η συμμετοχή του στο Survivor συζητήθηκε όσο λίγες ενώ η αποχώρησή του από το ριάλιτι επιβίωσης και η άφιξή του στο αεροδρόμιο έγινε με τιμές «προεδρικές».

Το μεσημέρι της Πέμπτης, ο γνωστός τραγουδιστής βρέθηκε στα γραφεία της Heaven προκειμένου να υπογράψει το νέο του δισκογραφικό συμβόλαιο. Εκεί τον συνάντησε το «TLIFE» και ο πάντα ευγενικός Τριαντάφυλλος απάντησε σε όλες μας τις ερωτήσεις.

Τι είναι αυτό που σου λέει περισσότερο ο κόσμος στα μηνύματα που σου στέλνουν;
«“Ντάφυ Πρόεδρε σ΄αγαπάμε, για σένα βλέπαμε το Survivor”, “έφυγες και δε το βλέπουμε”, “πιστολέρο”μ τέτοια είναι τα μηνύματα που παίρνω. Είναι χιλιάδες».

Δείτε ακόμη: Ο Τριαντάφυλλος μετά το Survivor υπέγραψε το νέο του δισκογραφικό συμβόλαιο

Τι είναι αυτό που σου έδινε δύναμη να αντέξεις;
«O αγιασμός του Άγιου Εφραίμ».

Με τους συμπαίκτες εκείνους που είχαμε δει να έρχεσαι σε αντιπαράθεση, τι σχέση έχεις σήμερα;
«Έχουμε επαφές με όλους. Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα με κανέναν. Δεν κρατάω κακίες έτσι κι αλλιώς σε κανέναν ποτέ».

Τώρα βλέπουμε στηρίζεις πολύ τη Μαριαλένα.
«Στηρίζω τη Μαριαλένα ναι γιατί δεν είναι ο Σάκης υποψήφιος. Θέλω να το πάρει ο Σάκης. Στηρίζω τη Μαριαλένα γιατί είναι υποψήφια απέναντι στον Κόρο, ποιον να στηρίξω τον Κόρο; Μη τρελαθούμε κιόλας. Αν η Μαριαλένα πάει τελικό το ξέρει, το έχουμε συζητήσει ότι θα στηρίξω τον Σάκη».

Η μαμά της Μαριαλένας σε πρόσφατες δηλώσεις της είπε ότι την κατηγορούν πως για την αλλαγή της στάσης της απέναντι στον Σάκη ευθύνεσαι εσύ και ένα χρηματικό ποσό που της έταξες. Εσύ τι έχεις να πεις;
«Γενικά στο Survivor ότι γινόταν έλεγαν ότι φταίω εγώ. Εγώ τα υποκινούσα όλα. Ότι βλέπετε εγώ το έκανα, εγώ ήμουν η δύναμη. Αυτά είναι βλακείες. Συνέχεια θα βρίσκουν να λένε. Εγώ πήγα να δω τη μαμά της Μαριαλένας, της είπα ότι είναι καλά η κόρη της, φάγαμε τα γλυκά μας. Της είπα ότι ο Σάκης αγαπάει τη Μαριαλένα, ότι τίποτα από όσα κάνει δεν είναι ψέματα. Ο Σάκης είναι ένα αληθινό παιδί, είναι ο καλύτερος παίκτης όλων των Survivor. Τη Δευτέρα το βράδυ λοιπόν θα το σηκώσουμε παρέα και θα πανηγυρίσουμε όλοι μαζί και με την Heaven».

Το καλοκαίρι που μπορεί να σε βρει ο κόσμος;
«To καλοκαίρι θα κάνουμε τέσσερις συναυλίες στην Κύπρο. Άλλες 12-13 στην Ελλάδα μαζί με τον κύριο Γιάννη Τσακουμάκο και θα είναι κάτι διαφορετικό από αυτά που έκανα τα τελευταία χρόνια. Από Φθινόπωρο θα βρίσκομαι στο Κέντρο Αθηνών ή στο Estate. Από εκεί και πέρα όποιος συνάδελφος και αν είναι μαζί μου θα είναι τέλεια. Θα περάσουμε τέλεια. Αυτό που θέλω είναι ο κόσμος που θα μας βλέπει να περνάει πάντα πολύ πολύ ωραία».