Δύσκολες είναι οι τελευταίες ημέρες για την Χριστίνα Κεφαλά. Η πρώην παίκτρια του Survivor 4 βρίσκεται στο νοσοκομείο καθώς διεγνώσθη με πνευμονία και παρά την κατάσταση της υγείας της θέλησε να επικοινωνήσει με τους διαδικτυακούς φίλους της παροτρύνοντάς τους να κάνουν το εμβόλιο κατά του κοροναϊού.

Μάλιστα, η ίδια παραδέχτηκε πως φοβόταν πολύ να εμβολιαστεί, όμως τώρα μετάνιωσε που δεν το έκανε.

Μετά τη δημόσια εξομολόγησή της στο Instagram, ένας από τους followers της απάντησε στις αναρτήσεις της, εκφράζοντας την έντονη αντίθεσή του με τα λεγόμενά της.

Κρατώντας μια επιθετική στάση, ο άγνωστος άνδρας τα έβαλε με την Χριστίνα Κεφαλά. Εκείνη, μη χάνοντας το χαμόγελο και την καλή διάθεσή της, έγραψε:

«Σας παρακαλώ μια αναφορά όλοι. Πρώτον, να μάθουν να σέβονται και πόσο μάλλον τις γυναίκες, δεύτερον, ας επισκεφτούν τους δικούς τους γιατρούς για τα ψυχολογικά τους, τρίτον είναι δική μου γνώμη, στο προφίλ μου και κάνω ό,τι θέλω, τέταρτον, όποια βγαίνει με μαγιό στο Instagram, από πότε θεωρείται βίζιτα το 2021; Πέμπτον, πραγματικά μαγκιά μου, που κάθομαι λέω τη γνώμη μου, έστω και στην κατάσταση που είμαι».