Φινάλε γεμάτο αποκαλύψεις για το φετινό Survivor, μετά την απόφαση του Τριαντάφυλλου να μιλήσει ονομαστικά για τους παίκτες συνευρέθηκαν ερωτικά στον Άγιο Δομίνικο.

Στο επίκεντρο η Ελευθερία Ελευθερίου και ο Αλέξης Παππάς, οι οποίοι αργότερα ρωτήθηκαν για τα όσα ακούστηκαν γύρω από το όνομά τους, μετά τις αποκαλύψεις του τραγουδιστή.

Η κάμερα του Open και της εκπομπής, «Καλοκαίρι #Not» συνάντησε τον Πάνο Καλίδη, ο οποίος φαίνεται να έριξε «λάδι στη φωτιά», προκειμένου ο Τριαντάφυλλος να περάσει σε αποκαλύψεις.

«Για το συγκεκριμένο θέμα εγώ δεν μίλησα, εγώ μίλησα για το πώς περνούσαμε στο παιχνίδι και το πόση σεξουαλικότητα είχαμε. Πήρε τον λόγο ο Τριαντάφυλλος για να ανακοινώσει σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο, ποιοι κάνανε έρωτα», είπε ο Πάνος Καλίδης

«Εγώ δεν είπα ότι κάνανε κάτι και δεν ξέρω γιατί μου το χρεώνουν όλο αυτό, αυτή τη στιγμή. Κι εγώ ντράπηκα γιατί η Ελευθερία ήταν φίλη μου, καθότανε δίπλα. Πίστευα ότι θα έπαιρνε θέση και θα αντιδρούσε (εκείνη τη στιγμή) αλλά αυτό δεν έγινε», κατέληξε.

Δείτε τις δηλώσεις του στο βίντεο που ακολουθεί: