Φορτισμένη ήταν η Κατερίνα Καραβάτου στο φινάλε της εκπομπής «Η Φωλιά των Κουκ Κου»,  καθώς φαίνεται πως κρατούσε για το τέλος όλα όσα είχε να πει καιρό τώρα!

Η παρουσιάστρια δήλωσε αρχικά: «Εγώ ανέκαθεν έχω υπάρξει ένας πάρα πολύ αξιοπρεπής άνθρωπος που τιμά τους συνεργάτες του και τους εργοδότες του και πορεύεται με αγάπη ακόμα και αν δεν την λαμβάνει. Μία μικρή αναδρομή στο παρελθόν μου θα σας θυμίσει ότι και ξέρω να φέρομαι και ξέρω και να εκτιμώ και να αντιμετωπίζω και τις δικές μου δυσκολίες και τον άλλων. Επίσης, ξέρω να σηκώνομαι όταν πέφτω. Αυτό το έμαθα. Η κρητική μου καταγωγή που έχει δώσει ένα πλεονέκτημα και αυτό είναι η περηφάνια» και συνέχισε με μια μαντινάδα.

«Πιστεύω ότι η συνέπεια και οι καλοί τρόποι δεν είναι υποχρέωση. Πέρασα πολύ χάλια αυτές τις ημέρες και γενικότερα τον τελευταίο καιρό, ας μη γελιόμαστε. Ήταν μια περίοδος με γεναίες συγνώμες τουλάχιστον από εμένα και τον Κρατερό Κατσούλη. Πιστεύω ότι κάθε αποχαιρετισμός είναι ένας μικρός θάνατος. Εγώ βίωσα αυτή την κατάσταση ακριβώς έτσι. Στην αρχή δεν το πίστεψα, έκλαψα. Πέρασα πολύ άσχημα, πένθισα, υπήρξα απαρηγόρητη, μετά δυνατή και μετά κατάλαβα τι ήμουν. Ήμουν πάρα πολύ θυμωμένη. Έρχομαι σήμερα λοιπόν εδώ με ψηλά το κεφάλι για να αποχαιρετήσω την Κατερίνα Καραβάτου της Φωλιάς των Κου Κου. Ήρθα εδώ για να μοιραστώ μαζί σας το πλεονέκτημα του να μην θυμώνουμε», είπε μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια.