γιωργος_μαργαριτης
Lifestyle

Μαργαρίτης: Είναι δικά μας παιδιά τα ΛΟΑΤΚΙ άτομα - Ας βγάλουμε την καλοσύνη μας προς τα έξω

« Εδώ θα μείνουν όλα, εμείς θα φύγουμε»

Για το ελληνικό λαϊκό τραγούδι, το όνομα Γιώργος Μαργαρίτης αποτελεί ένα μεγάλο κεφάλαιο. Ένας άνθρωπος αυθεντικός, που δεν «μάσησε τα λόγια του», πάντα με σεβασμό ως προς το συνομιλητή του και με το δικό του ύφος, κατάφερε να ξεχωρίσει όχι μόνο για το χαρακτήρα του, αλλά και για τις επιτυχίες του. Ένας άνθρωπος που μετρά δεκαετίες ολόκληρες στον χώρο του ελληνικού τραγουδιού, με τεράστιες συνεργασίες, εμπειρίες και ιστορίες από την νυχτερινή ζωή άλλων εποχών.

«Ας βγάλουμε την καλοσύνη μας προς τα έξω»

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο «Έθνος», ο Γιώργος Μαργαρίτης μίλησε για τα επόμενα επαγγελματικά του βήματα, την περίοδο της καραντίνας και την κρίση που έφερε η πανδημία σε κοινωνικό επίπεδο, ενώ για ακόμα μια φορά στήριξε με τις δηλώσεις του την ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα. Ο γνωστός τραγουδιστής έχει κατά καιρούς κάνει διάφορες δηλώσεις υπέρ της υιοθεσίας παιδιών από γκέι ζευγάρια και γενικά έχει δείξει μία συμπάθεια προς τα ΛΟΑΤΚΙ άτομα, ο Γιώργος Μαργαρίτης δηλώνει πως: «Δικά μας παιδιά είναι και αυτά. Θέλω να περνάνε καλά. Τι θα βγει αν πω κάτι διαφορετικό; Βγαίνουν μερικοί και λένε μόνο κακίες. Ας βγάλουμε την καλοσύνη μας προς τα έξω. Εδώ θα μείνουν όλα. Εμείς θα φύγουμε».

Εν αντιθέσει με τους περισσότερους λαϊκούς καλλιτέχνες της χώρας, ο Γιώργος Μαργαρίτης έχει μιλήσει στο παρελθόν για τους γκέι γάμους και τις υιοθεσίες από ομοφυλόφιλα ζευγάρια, εξηγώντας απλά πως δεν του πέφτει λόγος. «Υπάρχουν τόσα παιδιά που είναι μόνα τους, μακάρι να μπορούν να τα πάρουν να μεγαλώσουν και να τα κάνουν δικά τους» έχει δηλώσει ο ίδιος χαρακτηριστικά.

Ένας άνθρωπος που κρατάει σταθερές τις απόψεις του και παράδειγμα για πολλούς!