Καλεσμένος στο πλατό του «Fay’s Time» ήταν o Γιώργος Καπουτζίδης, ο οποίος προχώρησε σε νέες δηλώσεις με αφορμή το νομοσχέδιο για τους γάμους των ομόφυλων ζευγαριών.


«Η Νέα Δημοκρατία πολιτικά είχε εκτεθεί από δηλώσεις ανθρώπων που μιλούσαν για ανθρώπινα δικαιώματα που δεν βασίζονταν σε γνώσεις και δεν ήταν αρμόδιοι για να μιλήσουν για τα ανθρώπινα δικαιώματα».

«Τα ανθρώπινα δικαιώματα τα δίνεις ή δεν τα δίνεις και δεν υπολογίζεις το πολιτικό κόστος. Όταν τα πιστεύεις οφείλεις να τα αποδώσεις σ' εκείνους που τα στερούνται».

«Τα δικαιώματα πρέπει να τα αποδώσεις σε αυτούς που τα στερούνται. Πιστεύω ο Κ. Μητσοτάκης θέλει να περάσει το νομοσχέδιο», ανέφερε o Γιώργος Καπουτζίδης.

«Νιώθω ότι πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι όλοι γυμνά μωράκια ερχόμαστε στον κόσμο που κλαίνε. Μαζί μπουσουλάμε, μαζί ανεβαίνουμε στα ποδήλατα και κάποια στιγμή στα 7, στα 8, κάποια παιδιά δείχνουν τα άλλα με το δάχτυλο και τα διακρίνουν. Είναι σαν να είναι η διάκριση μέρος της ανθρώπινης κοινωνίας. Με τη διάκριση χάνουμε λίγο λίγο από την ανθρωπιά μας», είπε ο Γιώργος Καπουτζίδης.

«Η φύση ό,τι κι αν κάνουμε θα συνεχίσει να γεννάει ΛΟΑΤΚΙ άτομα, θα συνεχίσει να γεννάει άτομα που δεν έχουν όραση ή δεν περπατούν. Για τη φύση είναι φυσιολογικό, είναι απόφαση του ανθρώπου να μη συμπεριφερθεί σε αυτά τα άτομα ως φυσιολογικά. Αν σταματήσει ο άνθρωπος να λέει ότι δεν είναι φυσιολογικά άτομα, ο κόσμος θα γίνει καλύτερος», συμπλήρωσε o Γιώργος Καπουτζίδης.