Η Αντελίνα Βαρθακούρη είναι πιο ανανεωμένη από ποτέ, αφού αδυνάτισε πολύ και της πάει η νέα της εικόνα. Συχνά επιλέγει εντυπωσιακά φορέματα που την φωτίζουν και φαίνεται πως έχει αυτοπεποίθηση.

Η παρουσιάστρια όπως έχει πει ακολουθεί συγκεκριμένη διατροφή και στο παρελθόν έχει πει πως πολλές φορές οι followers την έφερναν σε δύσκολη θέση μιλώντας αρνητικά για εκείνη.

Όταν ένας χρήστης μάλιστα την ρώτησε «γιατί πάχυνες;» εκείνη απάντησε αφοπλιστικά.

«Γιατί δεν είμαι τέλεια, γιατί πέρασα μια περίοδο που έτρωγα συναισθηματικά, γιατί δεν κατάφερα να μου βάλω στοπ, γιατί εκεί ξέσπασα, γιατί δεν κατάφερα να με σταματήσω… αλλά με γνώρισα καλύτερα και κατάφερα να αγαπήσω και αυτή μου την πλευρά και μόλις με αγκάλιασα ξεκίνησα διατροφή».

«Το δικό μου μυστικό είναι να κοιτάξετε τον εαυτό σας στον καθρέφτη και να κάνετε αυτό που θέλετε εσείς. Εγώ έχω μπει σε μια διαδικασία – το ξέρετε – να κάνω μια διατροφή.

Αν πετυχαίνει τώρα και αν υπάρχει διαφορά είναι γιατί το ήθελα εγώ. Έχω κάνει δυο καισαρικές. Ακούστε με, ό,τι και αν έχετε ζήσει μέσα στο σπίτι σας, το έχω ζήσει και εγώ. Ένας είναι ο τρόπος, αγάπη και αγκαλιά».

Απολαύστε τις φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram: