Στην εκπομπή «Καλοκαίρι not» και την Ξανθίππη Βουτσαλά έδωσε συνέντευξη η Μέγκι Ντρίο.

Το μοντέλο, που όλοι γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο GNTM, μίλησε για τη Ρασέλ, την Παρασκευή Κερασιώτη, και αναφέρθηκε χωρίς περιστροφές για Μικαέλα Φωτιάδη και Εύη Ιωαννίδου.

«Μου έκαναν μια πολύ ισχυρή πρόταση για να μπω στο Big Brother, αλλά δεν ενδιαφέρομαι φέτος. Θα δοκίμαζα το DWTS, αλλά δεν έχω πρόταση. Αν είχα, θα το έκανα.

Η Ρασέλ δεν είναι μοντέλο, οπότε καλά έκανε και ακολούθησε κάτι άλλο. Το ξέρει, μάλλον, και η ίδια», είπε αρχικά η Μέγκι Ντρίο.

Πρόσθεσε ότι «η Παρασκευή Κερασιώτη έχει χαρακτηριστικά μοντέλου, αλλά αν δεν το παλέψει, δεν θα γίνει ποτέ επαγγελματίας μοντέλο.

Με αυτό το σωματότυπο και αυτόν τον χαρακτήρα δεν κάνει για μοντέλο η Ρασέλ. Ήμασταν φίλες με τη Ρασέλ, μπήκε στο παιχνίδι, με μιμήθηκε, έκανε τα δικά της για να μου μοιάσει, αλλά δεν της βγήκε σε καλό».

Η Μέγκι Ντρίο παραδέχθηκε μπροστά στην κάμερα τα λάθη της.

«Έχω κάνει λάθη και στο "Ευτυχείτε", αλλά και στο "GNTM" που έμπλεξα με δύο κορίτσια τα οποία δεν το εκτίμησαν που δεν κοίταξα την πάρτη μου, θα μπορούσα να είχα φτάσει στον τελικό.

Αν άλλαζα κάτι στο "GNTM" θα ήταν να μην κάνω παρέα με τη Μικαέλα και την Εύη.

Και οι δύο μου έφαγαν όλη την ενέργεια, με εκμεταλλεύτηκαν και βγήκαν από πάνω μου μετά για να πάρουν λίγη από τη δημοσιότητα που είχα τότε», είπε κλείνοντας η Μέγκι Ντρίο.


Δείτε το σχετικό βίντεο με τις δηλώσεις της: