Μετά από 18 χρόνια γάμου, η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαΐδης, αποφάσισαν να βάλουν τέλος στην κοινή τους ζωή.

«Τον ερωτεύτηκα με την πρώτη ματιά και ήρθε και άλλαξε όλη μου τη ζωή! Ένας άντρας με ιδανικά και αξίες που σπανίζουν στην εποχή μας! Με βοήθησε να γίνω καλύτερος άνθρωπος και θέλω να σας πω πως πιστεύω -κι ας ακουστεί υπερβολικό-πως αν υπήρχαν πολλοί άνθρωποι σαν τον άντρα μου, ο κόσμος μας θα ήταν καλύτερος!».
Αυτά έγραφε η Δέσποινα Βανδή πριν από περίπου 4 χρόνια σε μια δημόσια ερωτική εξομολόγηση για τον σύζυγό της Ντέμη Νικολαΐδη.

Όμως σήμερα, όπως ανακοίνωσαν οι ίδιοι, τραβούν χωριστούς δρόμους: «Ύστερα από 18 χρόνια, πήραμε την απόφαση να προχωρήσουμε στη λύση του γάμου μας. Απόλυτη προτεραιότητά μας είναι η φροντίδα και η προστασία των παιδιών μας και παρακαλούμε για το σεβασμό της απόφασής μας και της προτεραιότητάς μας».


Η πρώτη γνωριμία

Το πρώην ζευγάρι γνωρίστηκε στο νυχτερινό κέντρο «Γκάζι» όπου την άνοιξη του 1999 η τραγουδίστρια εμφανιζόταν με τον Βασίλη Καρρά. Ο Ντέμης Νικολαΐδης ήταν εκεί για τον ετήσιο χορό της ΑΕΚ. και επειδή η Δέσποινα Βανδή φόρεσε την κιτρινόμαυρη μπλούζα με τον αριθμό 11 που φορούσε κι εκείνος, άρχισε να αναζητά επίμονα το τηλέφωνό της.

Μετά από κάποια «αναγνωριστικά» τηλεφωνήματα, η πρώτη συνάντηση έγινε σε καφετέρια του Ψυχικού απ’ όπου έφυγαν ξεχωριστά, ενώ την επόμενη μέρα βρέθηκαν σε γνωστό εστιατόριο όπου ο Πέτρος Κωστόπουλος έκανε πάρτι για το περιοδικό «Down Town».

«Τον Ντέμη τον γνώρισα το 1999. Κλείνουμε 21 χρόνια. Με πήρε τηλέφωνο και μου είπε πως είναι ο Ντέμης Νικολαΐδης. Δεν τον πίστεψα και ρώτησα ποιος είναι. Τον είχα δει σε κάτι εξώφυλλα, γιατί δεν ήξερα από ποδόσφαιρο. Είχε γίνει ένας χορός της ΑΕΚ και με είχε δει. Μετά από τρεις μήνες που μιλούσαμε χωρίς να έχουμε συναντηθεί, μου λέει “μήπως να βρεθούμε;” Και του λέω “νομίζω πως βιάζεσαι λιγάκι”. Δε θα το ξεχάσει ποτέ αυτό. Μα κάτι ήξερα. 21 χρόνια» είχε πει η Δέσποινα Βανδή τον Απρίλιο του 2020 στο Ενώπιος Ενωπίω και στον Νίκο Χατζηνικολάου.

«Η Δέσποινα είναι μια σπουδαία γυναίκα. Πρώτη φορά την είδα σε μια αφίσα. Μετά πήγα στο μαγαζί. Την πήρα τηλέφωνο από το πουθενά και μετά από τρεις μήνες συναντηθήκαμε. Μου άρεσε. Νέος ήμουν. Κατάλαβα πολύ γρήγορα πως δεν θα είναι κάτι περαστικό. Πέρασαν 21 χρόνια. Είχαμε πει πως θα παντρευτούμε όταν θέλουμε να κάνουμε παιδί. Θυμάμαι πως ήμουν στο γραφείο μου και η Δέσποινα μαγείρευε. Και τη φωνάζω, έρχεται και της λέω “λέω να παντρευτούμε”. Αυτό. Χωρίς να με ταλαιπωρεί κάποια σκέψη, ήθελα να κάνουμε παιδί. Αν και ήμουν νέος για άντρας. Τον Ιούνιο παντρευτήκαμε, ήταν έγκυος και δεν το ξέραμε. Οι πιο δύσκολες στιγμές ήταν όταν είχα αναλάβει πρόεδρος στην ΑΕΚ και γέννησε η Δέσποινα. Έλειπα μονίμως. Εκεί περάσαμε την πιο δύσκολη περίοδο» είχε πει ο Ντέμης Νικολαΐδης στην ίδια συνέντευξή.



Και έτσι ξεκίνησε η σχέση τους με την πρώτη κοινή δημόσια εμφάνιση να γίνεται τον Οκτώβριο του 1999 στο θέατρο «Βρετάνια» αφήνοντας άφωνους τους φωτογράφους και δημοσιογράφους ενώ λίγους μήνες μετά, οι δυο τους πήγαν διακοπές στο Μαρόκο επισημοποιώντας έτσι τον δεσμό τους.

Δείτε απόσπασμα από τη συναυλία της Δέσποινας Βανδή στο Λυκαβηττό το 2003 που αφιερώνει το «Ό,τι ονειρευόμουν» στον Ντέμη Νικολαΐδη:




H δημοφιλία Ο κόσμος αγάπησε ιδιαίτερα το ζευγάρι, ειδικά στις αρχές της δεκαετίας του 2000 και κυνηγήθηκε από τους παπαράτσι και γενικά τους φωτογράφους. Ο Τύπος της εποχής αποφάσισε να τους αποκαλεί «Μπέκαμ της Ελλάδας» γιατί ήταν μια σχέση ανάμεσα σε μια διάσημη τραγουδίστρια και έναν ιδιαίτερα γνωστό ποδοσφαιριστή.


Ο κόσμος αγάπησε ιδιαίτερα το ζευγάρι, ειδικά στις αρχές της δεκαετίας του 2000 και κυνηγήθηκε από τους παπαράτσι και γενικά τους φωτογράφους. Ο Τύπος της εποχής αποφάσισε να τους αποκαλεί «Μπέκαμ της Ελλάδας» γιατί ήταν μια σχέση ανάμεσα σε μια διάσημη τραγουδίστρια και έναν ιδιαίτερα γνωστό ποδοσφαιριστή.


Ο γάμος

Η Δέσποινα Βανδή παντρεύτηκε τον Ντέμη Νικολαΐδη στις 17 Ιουνίου του 2003 μετά από 4 χρόνια σχέσης Ο γάμος έγινε στο κτήμα Νάσιουτζικ, παρουσία 80 περίπου καλεσμένων, συγγενών και φίλων, και με κουμπάρους την Κική Χολέβα και τον Γιάννη Λεονάκη.

Η δεξίωση του γάμου έγινε μια μέρα μετά την τελετή, στο Island στη Βάρκιζα, με τον Γιώργο Μητσικώστα να διασκεδάζει ζευγάρι και καλεσμένους με τις μιμήσεις του και τον Λάμπη Λιβιεράτο με τον Αντώνη Ρέμο να αναλαμβάνουν τη μουσική επένδυση της βραδιάς.

Επιπλέον, το ζευγάρι διοργάνωσε και δεύτερη δεξίωση, αυτή τη φορά στην Αλεξανδρούπολη, αυστηρά για την οικογένεια και τους συγγενείς τους.

Τελικά για πρώτη φορά είδαμε φωτογραφίες του γάμου τους τον Απρίλιο του 2020 στη συνέντευξη της τραγουδίστριας στον Νίκο Χατζηνικολάου.

5e9fdd46be90a
5e9fdd5846d5a

 

«Ο Ντέμης δεν είχε δαχτυλίδι στη δική του πρόταση γάμου. Δεν έγινε με αυτά που βλέπετε στις ταινίες τις αμερικάνικες ούτε στις ελληνικές, έγινε πολύ απλά, πολύ ήσυχα, πολύ ξαφνικά», είχε αποκαλύψει η Δέσποινα Βανδή σε δηλώσεις της μετά το τέλος συναυλίας της με την Έλενα Παπαρίζου τον Ιούνιο του 2017.

Τα παιδιά και η

Τα παιδιά και η οικογενειακή ευτυχία

ευτυχίΣτην Ισπανία γεννήθηκε το 2004 το πρώτο τους παιδί, η Μελίνα. Τέσσερα χρόνια μετά, και αφού επέστρεψαν στην Ελλάδα, γεννήθηκε ο Νικολΐδης Στην Ισπανία γεννήθηκε το 2004 το πρώτο τους παιδί, η Μελίνα. Τέσσερα χρόνια μετά, και αφού επέστρεψαν στην Ελλάδα, γεννήθηκε ο Νικολαΐδης junior, ο οποίος πήρε το όνομα Γιώργος.

 

or, ο οποίος πήρετο όνομα Γιώργο«Τα χρόνια που μεσολάβησαν από τότε μέχρι σήμερα ήταν τα πιο ωφέλιμα, τα πιο χρήσιμα, τα πιο ώριμα χρόνια της ζωής μου, αυτά που με άλλαξαν ως άνθρωπο. Ξέρεις, όταν είσαι 20-25, ο χρόνος σου μοιάζει ατέρμονος. Εκεί γύρω στα 30 αρχίζεις να συνειδητοποιείς την έννοια του χρόνου. Ίσως αν έκανα παιδιά νωρίτερα, να ήταν διαφορετικά. Για μένα, όμως, τα χρόνια πριν τα παιδιά περιστρέφονταν γύρω από τη δουλειά μου. Οι πρεμιέρες, οι καινούριοι δίσκοι, τα επόμενα επαγγελματικά σχέδια. Φυσικά και μοιραζόμουν με τον κόσμο βαθιά συγκινητικές στιγμές μέσα από αυτό, αλλά δεν είχε έρθει κάτι να με αλλάξει ως άνθρωπο. Το 2003 έδωσα αυτή τη συναυλία έφυγα για τη Μαδρίτη, μετά ήρθε η Μελίνα. Δεν ξέρω αν ήταν μια συγκυρία παιδιών και ηλικίας, αλλά έκτοτε άλλαξαν άρδην οι προτεραιότητες μου. Το “εγώ” μου πήγε στην άκρη και το κέντρο της ζωής μου έγινε η Μελίνα και μετά και ο Γιώργος» είχε αναφέρει η Δέσποινα Βανδή.

Σε άλλη συνέντευξή της στην εκπομπή «DOT», η Δέσποινα Βανδή είχε αναφερθεί στη σχέση της με τον Ντέμη.


«Δεν ξέρω πως γίνεται να είμαι ακόμα καψούρα με τον Ντέμη, μου προέκυψε. Τον άνθρωπο που αγαπάς ή ερωτεύεσαι, τον αγαπάς και τον ερωτεύεσαι για συγκεκριμένα πράγματα. Αυτά στη διάρκεια των χρόνων, μπορεί να χαθούν, να μετατραπούν, να μεταλλαχθούν… Δεν αισθάνθηκα ποτέ κοιτώντας τον Ντέμη ότι δεν είναι ο άνθρωπος που αγάπησα. Κάθε μέρα βλέπω σε αυτόν τον λόγο και την αιτία που είμαι μαζί του και τον θέλω ακόμη. Του το λέω και του το δείχνω

Δεν μπορώ να σου πω ότι 18 χρόνια που είμαστε μαζί τα χαρακτηρίζει ένα αχαλίνωτο πάθος. Σημασία έχει ότι υπάρχουν αυτές οι στιγμές. Σημασία έχει να τον θέλεις και να σε θέλει ο άλλος, να μην αισθανθείς ποτέ δεδομένος».

 



Μιλώντας για τα παιδιά της, τη 16χρονη Μελίνα και τον 12χρονο Γιώργο, λέει πως «έχω εξαιρετική σχέση μαζί τους και έχω αφιερώσει άπειρες ώρες χτίζοντάς την. Υπήρξαν στιγμές που τα πράγματα δεν ήταν τόσο ρόδινα, που είχα γονατίσει από την κούραση και τα νεύρα, έκλαιγα με το παραμικρό -κυρίως στην πιο παιδική τους ηλικία- και έλεγα ότι δεν θα αντέξω άλλο. Παρόλο όμως που υπήρχε η εναλλακτική της βοήθειας, ήθελα να είμαι εγώ η βασική πηγή φροντίδας τους μέρα-νύχτα. Εύχομαι λοιπόν μεγαλώνοντας να πουν “η μάνα μας ήταν μια καλή μάνα”. Αυτό θα είναι η μεγαλύτερη αναγνώριση για εμένα».






Το τραγούδι που έγινε επιτυχία μετά από καβγά με τον Ντέμη

Η Δέσποινα Βανδή σε συνέντευξή της είχε αποκαλύψει πως μετά από άσχημο καυγά με τον Ντέμη Νικολαΐδη εμπνεύστηκε ένα τραγούδι της που έγινε μια από τις μεγαλύτερές της επιτυχίες.

Ο καυγάς με τον Ντέμη και το τραγούδι «Το "Στα 'δωσα όλα" μπήκα στο στούντιο και το έγραψα ενώ είχαμε μαλώσει στο τηλέφωνο με τον Ντέμη. Το θυμάμαι. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι κάθε φορά που λέω το τραγούδι θυμάμαι αυτόν τον καβγά» ανέφερε χαρακτηριστικά η Δέσποινα Βανδή στο «Ενώπιος Ενωπίω».


Οι δημόσιες εμφανίσεις του ζευγαριού:
739156__1_
739161
739160
739157
739156
739154__1_
739151
739152
739154
739153
739150
739147
739146
739145
739144
739164


6 αναρτήσεις με τον Ντέμη Νικολαΐδη: