Ο Ηλίας Μπόγδανος διαγνώστηκε με κορονοϊό πριν μερικές ημέρες και δυστυχώς από χθες νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, όπως αποκάλυψε μέσα από τα Instagram Stories του με μια φωτογραφία.

Ο μουσικός και πρώην παίκτης του Survivor γνωστοποίησε την κατάσταση της υγείας του μέσα από ένα story στο Instagram, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Ένα μικρό update για την υγεία μου: Από χθες νοσηλεύομαι στο νοσοκομείο, σίγουρα για κάτι καλύτερο. Όλα γίνονται για κάποιο λόγο. Ελπίζω σύντομα κοντά σας… Με αγάπη, Ηλίας».


Το μεσημέρι της Παρασκευής, ο φιναλίστ του Survivor ανέβασε βίντεο στα social media από το κρεβάτι του νοσοκομείου, σε άσχημη κατάσταση για να ενημερώσει τους θαυμαστές του για το νέο κομμάτι που κυκλοφόρησε.

«Καλησπέρα σε όλους! Κάνω αυτό το βίντεο μέσα από το νοσοκομείο, είναι σίγουρα για καλό. Εδώ οι άνθρωποι με προσέχουν πάρα πολύ και αυτό που με έχει βοηθήσει πάρα πολύ στη βελτίωση της κατάστασής μου είναι τα άπειρα μηνύματα που έχω λάβει. Δεν το πιστεύω πόση αγάπη μου δείχνετε… Μου δίνει φοβερή δύναμη. Να σας πω την αλήθεια δεν περίμενα να γυρίσω από το παιχνίδι και να είμαι ξανά σε εγκλεισμό. Αλλά αυτό δείχνει πως πάνω από όλα είναι η υγεία και πρέπει να εκτιμάμε κάθε στιγμή που είμαστε υγιείς. Σήμερα κυκλοφόρησα ένα νέο τραγούδι, δεν ήθελα να το κάνω μέσα από το νοσοκομείο…» αναφέρει καταβεβλημένος από τον Covid-19, ο Ηλίας Μπόγδανος.

«Γεια σε όλους σας. Δεν θα σας πω ψέματα, δεν είναι και η καλύτερη μου μέρα. Είναι η μέρα που κορυφώνεται η αρρώστια και με έχει καταβάλλει πάρα πολύ. Κοιμάμαι όλη μέρα, δεν έχω δει τίποτα από το κινητό μου. Αλλά ok δεν πέφτουμε, σηκώθηκα από το κρεβάτι για να σας πω ότι την Πέμπτη κυκλοφορώ ένα νέο κομμάτι. Θέλω πολύ να το ακούσετε…» δήλωσε μέσα από ένα βίντεο τις προηγούμενες ημέρες.